Prvi 969 pregleda 10. svibnja 2021.

Stella Smajić: 'Dala sam otkaz zbog Videostara i nije mi žao'

joomboos

Nakon super finala i vatrene završnice, u kojoj su se za titulu nove TikTok zvijezde borile četiri djevojke, pobjednicom JoomBoos Videostar showa je proglašena 20-godišnja Stella Smajić iz Splita.

Ova simpatična Dalmatinka pohađala je umjetničku školu u Splitu, maturirala je u školi za primjenjenu umjetnost i dizajn u Zagrebu, a najveća strast u životu, uz društvene mreže, joj je upravo umjetnost. Voli izrađivati stvari, slikati, crtati, a u sretnoj je vezi već četiri godine. A čak ni danas, dan nakon, ne može doći sebi od uzbuđenja zbog svega što joj se dogodilo u proteklih par mjeseci. 

"Mislim da su svi oko mene nekako više doživjeli ovu pobjedu, do mene još nije doprlo do kraja što se upravo dogodilo. Osjećaj pobjede u jednom ovakvom showu je neopisiv", ispričala je Stella, koju na TikToku već prati gotovo 80 tisuća ljudi. Iako je to već pozamašan broj pratitelja, smatra da joj JoomBoos Videostar može biti super odskočna daska u online karijeri, zbog čega se i prijavila u natjecanje. No, priznaje kako pobjedu nije očekivala, jer su neke od finalistica bile, kaže, u startu mnogo popularnije od nje.

 | Autor: joomboos joomboos

"Iskreno, pobjedu nisam očekivala jer jedna od finalistica, Jovana Ivanović iz Beograda, ima trostruko više pratitelja od mene na TikToku. No, drago mi je da sam ipak ja pobijedila jer sam uspjela dokazati da nije sve u broju pratitelja, na kraju dana", govori Stella, kojoj su glasači dali najveći broj glasova u ovom showu. Tako je nadmašila već spomenutu Jovanu te Saru Valentić i Miju Peternac, koje su također bile dio Videostar finala. U borbi za glavnu nagradu, vrijednu čak 150.000 kuna, na kraju je pobijedila Stella, a sve, priznaje, zahvaljujući svojoj osobnosti.

"Mislim da sam publiku najviše osvojila svojim uvijek iskrenim reakcijama, šaljivom osobnosti i time što ne skidam osmijeh s lica. Bila sam nekako stvarna, realna, nisam se pretvarala ni u jednom trenutku", govori. Možda je pozitivnom dojmu doprinijela i njezina vatrena, crvena kosa, koja joj je i jedan od zaštitnih znakova. Na TikToku se tako zove 'Ridziy', a po tom je nadimku znaju ne samo fanovi, već i njezini prijatelji i ostatak ekipe iz JoomBoosa, s kojima se jako zbližila tijekom snimanja Videostara. 

 | Autor: joomboos joomboos

"Cure s kojima sam bila u finalu ne mogu nazvati protukandidatkinjama. Sa svima sam se jako zbližila i smatram ih prijateljicama, prije svega. Da ja nisam bila ta koja je pobijedila, voljela bih da je to bila moja Zagrepčanka, Sara", priznaje Stella, još uvijek vidno uzbuđena. Inače, Stella je zbog dolaska na Videostar ostavila posao u Njemačkoj. Ali, kaže, napravila bi to opet da joj se pruži prilika.

 | Autor: joomboos joomboos

"Mislim da sam samom svojom prijavom na Videostar i time što sam ostavila posao u jako dobro stojećoj zemlji pokazala što sam sve spremna napraviti za TikTok. Dala sam priliku svojim snovima, odrekla se zaista svega i svačega. Ali ovo je tek početak. I jedva čekam vidjeti gdje će me ovo putovanje dalje odvesti", govori te dodaje kako na JoomBoosu publika od nje dalje može očekivati sve ono što su gledali i u ovom natjecanju. Realnu, šaljivu, razigranu i uvijek iskrenu crvenokosu curu koja samo želi širiti pozitivu gdje god krene. Stellu ćete još mnogo viđati na JoomBoosovim TikTok i YouTube kanalima. Pratite njezinu priču i dalje, jer ima još mnogo toga za pokazati.

Tvoja reakcija?