Prvi 675 pregleda 18. listopada 2022.

Nova verzija Simsa je sada besplatna i svi je mogu igrati

thesims/instagram/canva

'Simsi' su jedna od onih igrica koja u mnogim generacijama budi veliku nostalgiju i vraća ih u neka bezbrižnija vremena. Upravo zato mislimo da će vas obradovati vijest da od danas potpuno besplatno možete preuzeti i igrati njenu najnoviju verziju

Popularna igrica 'Sims' koja je, od početka dvijetisućitih, obilježila odrastanje mnogih generacija, ove je godine dobila svoju besplatnu verziju  

Kako piše Tyla, proizvođač i distributer video igara, tvrtka EA je potvrdila da će, od 18. listopada, odnosno od danas, svi moći potpuno besplatno preuzeti i igrati četvrtu verziju ove igrice na svojim računalima i konzolama. 

"Više igrača! Više priča! Više načina za stvoriti kaos", stoji u opisu službene objave koja je najavila izlazak besplatne verzije igrice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Sims (@thesims)

Iako ovo zvuči kao odlična vijest za mnoge, neki baš i nisu oduševljeni s obzirom na to da je četvrta verzija 'Simsa' izašla još 2014. godine i tada nije bila besplatna pa su, svi oni koji su ju željeli igrati, već kupili. 

No, za sve one koji su ranije kupili ovu verziju igrice, bit će organiziran giveaway u kojemu mogu osvojiti konzolu za igrice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Sims (@thesims)

Tko jedva čeka (ponovno) zaigrati ovu igricu? 

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

 | Autor:

Tvoja reakcija?