Prvi 1906 pregleda 19. prosinca 2020.

Zbogom Kardashiani: Uskoro stiže reality obitelji D'Amelio

charlidamelio/Instagram

'The D'Amelio Show' glavna je vijest u TikTok svijetu. Najavljeno je snimanje poznate obitelji D'Amelio koju će kamere pratiti kroz osam epizoda i tako omogućiti fanovima uvid u svakodnevicu poznatih TikTokera.

Nakon ere Kardashiana, obitelji koja je godinama bila omiljena reality obitelj, dolazi vrijeme promjene. Svoju emisiju 'The D'Amelio Show' imati će Charli D'Amelio i njezina obitelj. Emisija će pratiti svakodnevni život trenutno najpoznatije TikTok obitelji, a s prikazivanjem bi trebala krenuti 2021. godine na američkom streaming servisu Hulu, piše Seventeen.

U planu je snimanje osam epizoda koje će prikazati uspon obitelji D'Amelio u svijetu showbizza i kako se nose sa slavom. 

"Uzbuđeni smo što se pridružujemo Hulu obitelji kako bi pokazali kakva smo obitelj iza scene", rekao je Marc D’Amelio, otac sestara. Marc je u priopćenju otkrio i nekoliko detalja o emisiji:

"Oduvijek smo bili povezana obitelj, ali ovo iskustvo nas je još više zbližilo. uzbuđeni smo što ćemo ljudima pokazati svoju svakodnevicu jer oni često stvaraju razne zaključke na temelju kratkih videa. Sad ćemo pokazati svoju stranu koja se ne vidi u kratkom sadržaju koji inače dijelimo."

Ovo bi mogao biti prvi reality show o TikTok zvijezdama jer, navodno, iste bi trebali dobiti i Hype House i Addison Rae i njezina obitelj.

 

Tvoja reakcija?