Prvi 1073 pregleda 19. svibnja 2019.

Novi detalji najveće YouTube drame

jamescharles/Instagram

Tati Westbrook se pokajala zbog cijele drame koju je izazvala

James Charles jučer je objavio video kako bi napokon ispričao svoju stranu priče, a za to mu je bila potrebna čak 41 minuta pričanja u kameru. 

Na Twitteru je objasnio da mu cilj nije bio započeti rat već preuzeti odgovornost i očistiti svoje ime.

Ako ti nije poznato što se to sve izdogađalo na YouTube sceni, još uvijek nije kasno da se uključiš. 

James je uz sve o čemu priča priložio screenshotove i isječke iz videa njegove sada već bivše prijateljice Tati Westbrook kako bi sve o čemu priča bilo vjerodostojno.

Detaljno je objasnio kako je drama uopće započela, kada je na Coachelli potpisao ugovor za promoviranje vitamina za kosu konkurentske tvrtke Tati Westbrook. To je kako kaže učinio jer su mu oni omogućili osiguranje i posebne propusnice za festival. Svemu je posredovala njegova prijateljica Nikita Dragun. 

Protiv ekscentričnog 19-godišnjaka pljuštale su i optužbe za seksualno uznemiravanje koje on oštro opovrgnuo: "Nisam nikad, neću nikad i ne bih nikad koristio slavu, novac i moć kako bi nekoga seksualno iskoristio. To je odvratno, to nisam ja, a činjenica da je Tati to izjavila me šokirala."

via GIPHY

Čak je i dečko koji ga je optužio rekao kako su mu Jamesove izjave laskale i kako je ustvari on prvi poslao Jamesu poruku na Instagramu.

U cijelu dramu uključio se i Jeffree Star koji ga je nazvao opasnošću za društvo. Hmm, zanimljivo s obzirom na to od koga takva izjava dolazi...No, kasnije je ipak obrisao tweet.

Nevjerojatna količina hejta od početka skandala bila je upućena ovom kontroverznom dečku. Tati se naposlijetku pokajala jer je izazvala lavinu negativnih reakcija. Osobne probleme s Jamesom podignula je na skroz novu razinu i pokrenula najveću YouTube dramu godine. 

Poslije svega se ispričala i pozvala svih da budu ljubazni. Smiješno, zar ne?!

No, bolje ikad nego nikad.

Bilo kako bilo, izgleda da je uvijek dobro promisliti prije poduzimanja tako drastičnih koraka. U opisu svog videa, James je objavio telefonske brojeve linija za pomoć seksualno zlostavljanima, te onima koji razmišljaju o samoubojstvu.

Na čijoj si ti strani u ovoj cijeloj drami i misliš li da je napokon vrijeme da se cijela situacija privede kraju?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Hahahhahaha loool
  • Avatar Ms.Julia

    Ms.Julia

    Okej, dosta drame zs 2019.