Prvi 297 pregleda 05. ožujka 2019.

Novi filmovi koje moraš pogledati prije praznika

captainmarvelofficial/Instagram

Neki od ovih fimova su već u kinima, a neki tek spremaju svoju premijeru, kako bilo, požuri se pogledati ih da vidiš o čemu to svi 'šuškaju'

Ako nemaš više ideje što gledati, s ovim filmovima nećeš pogriješiti. Ne brini, potrudili smo se izvući iz svakog žanra po neki tako da ćeš sigurno pronaći neki za sebe. Ali, probaj dati šansu i nekom za kojeg misliš možda nije nešto što bi ti se svidjelo, možda se iznenadiš!

1. Lego film 2 - Sink

Ovaj animirani film je ujedno komedija i avantura te je u kinima već od 21. 2., a nastavak je, naravno, prvog filma o zastrašujućoj poslijeapokaliptičnoj pustoši u Mad Max stilu. Ako već nisi, svakako pogledaj i prvi dio. 

2. Kapetanica Marewll

Ovaj film svoju premijeru sprema za 7. 3. tako da možeš biti među prvima koji će pogledati ovu avanturističku znanstvenu fantastiku. Radi se o prilagodbi stripa u film u kojem glavnu ulogu ima američka vona avijatičarka Carol Danvers. Radnja je smještena u 1990.- te, kad se Carol sretne s vanzemaljicima i poprimi nadljudski DNK- a.

3. Alita: Anđeo borbe

Još jedna avanturistička znanstvena fantastika, ovog puta bez vanzemaljaca i ovog puta u budućnosti. Alita, glavna junakinja budi se u gradu Iron City i ne može se ničeg sjetiti. Njezin novi prijatelj i spasitelj Hugo pokušava joj u tome pomoći. Na poslijetku, Alita shvaća da ima nadljudske sposobnosti.

4. Instant obitelj

Evo jedne komedije o paru koji ne može imati djecu pa se odlučuje na posvajanje. Posvoje ni više ni manje nego buntovnu petnaestogodišnju djevojku i njezinog mlađeg brata te preko noći uče fukcionirati kao obitelj.

5. Zelena knjiga

Okej, ovaj film je Dobio Oscara za najbolji film tako da ga stvarno moraš pogledati. Neka te en obeshrabri to što je radnja smještena u 1962. godinu. Riječ je o dvojici stranaca koji moraju ujediniti zajedničke snage kako bi preživjeli. Odnosno, moraju se koristiti  'Zelenom knjigom za crnce koji se nalaze na putu kroz američki jug' kako bi im ona ukazala na nekolicinu mjesta koja se smatraju sigurnima za Afroamerikance pošto je jedan od nju Afroamerikanac. Iako je tematika ozbiljna, film je prožet komedijom i komičnim situacijama.

6. Replike

Replike je kriminalistička misterija o poznatom neuroznanstveniku koji se odlučuje na rizičan eksperiment - dupliciranje svoeg tijela i tijela svoje obitelji. U tome mu nitko ne može stati na put.

7. 100 stvari

Komedija koju ne smiješ propustiti. Osim što ima odličnu poruku (kako nam za sreću nisu potrebne materijalne stvari), nasmijat ćeš se do suza prateći zgode ovih prijatelja i cimera. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajmeeee jedva čekam