Prvi JoomBoos Videostar! 198 pregleda 05. lipnja 2023.

Novi ljubavni par u showu: 'On je zabrijao da smo skupa'

Sara Gomez Dubois

U novoj, šestoj epizodi popularnog JoomBoosova talent-reality showa, koji je izašao na YouTube kanalu, ne nedostaje drama. Opet. Ovoga puta su u pitanju ljubavne drame između Lorene i Radonje

"On je zabrijao da smo nas dvoje zajedno", uvjeravala je Lorena ostatak kandidata u kući, misleći pritom na Radonju. Za ovo se dvoje kandidata iz JoomBoos Videostara počelo 'pričati' da nešto mute i da su zajedno, ali ona je to, očito, vrlo brzo odlučila opovrgnuti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon pregršt drama u prvih pet epizoda, ni u šestoj ne nedostaje napetosti između kandidata u Videostar kući, a u protekloj su se epizodi u 'dramu' uključili i članovi žirija. TikTokera i člana žirija, Renata Ercega, kao i ostatak žirija, Barbi Afriku i Brunu Lukića, kandidat Marko je u prethodnoj epizodi optužio da favoriziraju određene kandidate u kući, a najviše je, pritom, mislio na Zagrepčanina Erika. 

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

Renato mu, naravno, nije ostao dužan i rekao mu da izmišlja, a iako se Marko na kraju protekle epizode ispričao cijelom žiriju, u novoj, šestoj epizodi otkrit ćemo jesu li mu oprostili i prihvatili njegovu ispriku, ili su mu toliko zamjerili da će to utjecati na njihove ocjene na njegove buduće izazove i zadatke.

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

U šestoj su epizodi kandidati morali snimati storytime videa, imali su borbu jastucima, a gubitnici su morali 'za kaznu' prespavati u šatoru i ondje provesti čitavu noć i čitavu večer.

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

Jesu li se, osim ovih ljubavnih drama, dogodile još neke, kakav je sada odnos Marka i žirija, kako su se kandidati ovoga puta međusobno ocijenili i jesu li ovoga puta više ili manje zadovoljni sveukupnim poretkom na tablici - sve to i mnogo više gledajte u novoj epizodi ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu. Popratni sadržaj i sve ono što ne možete vidjeti u samoj epizodi pratite u videima na ostalim platformama, TikToku, Instagramu i Facebooku.

Potvrdite da ste pogledali ovu epizodu i 'claimajte' svoj NFT skenirajući ovaj QR kod u nastavku:

 | Autor:

Tvoja reakcija?