Prvi 253 pregleda 11. listopada 2023.

Novi nastavak 'Mean Girls' stiže u potpuno novom izdanju

screenshot/youtube

Malo je onih kojima djetinjstvo nije obilježeno gledanjem legendarne teen komedije 'Mean Girls'. Paramount najavljuje novu filmsku poslasticu za koju vjerujemo da neće razočarati.

Ova popularna komedija vraća se na velike ekrane u potpuno novom ruhu. 'Mean Girls' doživjet će novu adaptaciju u obliku mjuzikla koji se temelji na kultnom filmu Tine Fey i Marka Watersa iz 2004. godine, a čiji se scenarij temeljio na knjizi "Queen Bees and Wannabes" Rosalind Wiseman iz 2002. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mean Girls (@meangirls)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mean Girls (@meangirls)

Neka već poznata lica pojavit će se u novom nastavku ove mnogima najdraže komedije. Ulogu Regine George odigrat će Renee Rapp koja je na Broadwayu glumila glavnu 'mean girl'. Tina Fey će se pojaviti kao profesorica matematike, dok će Tim Meadows biti ravnatelj škole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mean Girls (@meangirls)

Druge uloge preuzimaju Angourie Rice koja će glumiti Cady, Bebe Wood koja će se pojaviti kao Gretchen, a indijska glumica Avantika kao Karen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mean Girls (@meangirls)

Paramount je 3. listopada objavio da nova adaptacija hit filma stiže u kina 12. siječnja 2024. Do tada nam preostaje da se strpimo i očekujemo vrhunsko izdanje popularne teen komedije, a piše Fashion.hr.

 

Gledaj hit filmove, serije i emisije 24 sata prije svih, pretplati se na VOYO!

 | Autor: RTL RTL

Tvoja reakcija?