Prvi 356 pregleda 12. lipnja 2022.

Pobjednik druge sezone Videostara je Tibor Čubrilo!

Igor Šoban/Pixsell

U superfinalu JoomBoos Videostar showa pobjednikom je, prema glasovima publike, proglašen je 16-godišnji Zagrepčanin, koji je preuzbuđen što će mu hobi napokon postati pravi posao

Došli smo do samog kraja velikog showa Videostar u kojem je JoomBoos tražio novu TikTok zvijezdu! Bome smo je i pronašli pa s osmijehom od uha do uha možemo obznaniti da je ime ove zvijezde - Tibor Čubrilo! Tibor je publiku i žiri oduševio svojom karizmom, sjajnim idejama i snimanjem videa, a doma je odnio nagradu od 120 tisuća kuna i ugovor s JoomBoosom!

Ovdje pogledajte finale Videostara:

Nakon više od stotinu prijava, 20-ak budućih tiktokera koji su ušli u natjecanje, pet uzbudljivih epizoda punih drame, svađa, suza i smijeha, stiglo je spektakularno JoomBoos Videostar finale. JoomBoos je i ove sezone tražio novu TikTok zvijezdu koja će zapaliti internet, a u finale su ušli Tibor Čubrilo, Aleksandra Dragović (Astro Aleks) i Josip Popović.

Finale je bilo jako napeto, ali ujedno i zabavno. Na samom početku, kandidati su se spremali za finale i otkrili koliko su uzbuđeni. Naša nova zvijezda je bila jako uzbuđena i zahvalna na predivnom iskustvu:

"Uzbuđen sam jer sam jako dugo čekao ovaj dan i jako sam sretan što sam tu. Pobjeda bi mi značila to da mi hobi i zabava postaju postaju posao, ali zabavan posao. To je jako lijepa stvar i puno mi znači", rekao je Tibor kome su se snovi ostvarili.

 | Autor: Igor Soban/PIXSELL Igor Soban/PIXSELL

Prije nego što je Tibor proglašen pobjednikom, imali smo priliku svjedočiti pravoj drami...

Kandidati su odgovarali na nekoliko zanimljivih pitanja u kvizu, a pobjednik kviza je bio Tibor. Mogao je birati hoće li izazov u finalu snimati s Barbi ili Mimi. Izabrao je Barbi, što znači da je Mimi snimala s Josipom. A kad su završili svi su zajedno u studiju pogledali finalne rezultate. I tu dolazimo do glavne drame...

"Meni se baš sviđa TikTok Tibora i Barbi, top! U samo pola sata su to napravili, genijalno", rekao je Luciano. Ali Petra je ipak bila na strani Mimiermakeup i Josipa. 

"Meni su Mimi i Josip bolji i to je to", odbrusila mu je Petra pa su se nakon toga posvađali. U svađu se uključila i Ridziy, ali nisu baš dugo uspjeli izdržati u držanju pranka pa su svima priznali da se samo zezaju.

"Ovo nam je bio najteži prank do sada, ne možemo se mi svađati ni da želimo", objasnio je Luciano.

Osim ovog 'skandala', finale je zagrijala i Barbi Afrika. Otpjevala je svoja dva hita - 'Bomba' i 'Vozi', a u drugoj pjesmi su joj se pridružili i finalisti.

Ovdje poslušajte pjesmu 'VOZI':

Na kraju uzbudljivog finala, Tibor je proglašen pobjednikom. Evo što je rekao nakon objave:

"Toliko sam uzbuđen zbog pobjede. Nisam ni u snu očekivao da će mi se nešto ovako dobro dogoditi i još tako iznenada. Mislim da se dojmovi neće još dugo slegnuti ili barem ne dok ne snimim nekoliko videa s ostalim JoomBoos zvijezdama", ispričao je ovaj 16-godišnji Zagrepčanin. A Tibora je publika izglasala kao najboljeg među 20-ak onih koji su ušli u samu fazu natjecanja.

"Tijekom snimanja me najviše veselio izazov kad sam snimao s kolegom iz showa, Josipom. Tu sam pokazao sve svoje vještine editiranja videa. A najgori izazov koji će mi dugo ostati u sjećanju je definitivni ples. Nisam neki plesač. Ali sam se snašao", prisjetio se Tibor, koji je na jednom TikTok videu u showu radio čak tri sata.

Intervju s Tiborom čitajte i u sutrašnjim novinama 24sata, a sve epizode ovogodišnje sezone JoomBoos Videostara možete gledati ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu.

 

POGLEDAJTE TRAILER ZA NOVU JOOMBOOS SERIJU!

 | Autor:

Tvoja reakcija?