Prvi 329 pregleda 19. ožujka 2020.

Proslavio se repajući zadaću, a sad ima novi rap hit!

Pixsell

Pobjednik prvog hip-hop talent showa, Rap Camp, Luka Prgić Prga - danas je na JoomBoosu objavio svoj novi rap hit 'Vjeruj u sebe'.

Pjesmu premijerno možete poslušati, a spot pogledati na JoomBoos YouTube kanalu - upravo sada! 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prgina nova pjesma govori o pobjedi, ljubavi prema sebi, inspiraciji i ustrajanju u svojim ciljevima i snovima. 

Pravu ljubav napisao za djevojku

"Pjesma je napokon vani! Dugo smo radili na njoj da bude savršena", govori Luka, koji želi da pjesma bude motivacija i poticaj svima koji će je poslušati da zaista vjeruju u sebe i svoje snove i hrabro guraju naprijed. 

Možda te zanima... Kao mali skoro umro: Ovo niste znali o pobjedniku Rap Campa

Luka, inače prvi pobjednik JoomBoosova Rap Camp talent showa, prije ovog rap hita već je izbacio pjesmu 'Prava ljubav' koju je napisao za svoju djevojku Stelu, a dosad je na YouTubeu već pregledana nekoliko desetaka tisuća puta. 

Stoka, njegov mentor iz showa, veliki mu je uzor

 | Autor: Pixsell Pixsell

Lukin mentor u Rap Campu bio je Marin Ivanović Stoka, inače njegov najveći glazbeni uzor, a i dan danas, kaže, čuva naranču koju mu je Stoka dao na prvom snimanju, kad su odabirali mentore za show.

"Ovo je Stoletova naranča još s prvog snimanja, to nam je dao kad smo odabrali mentore i timove s kojima ćemo se boriti", ispričao je Prga pokazujući naranču koju i dan danas ponosno čuva, iako je trenutno već vjerojatno pekmez od naranče, a ne svježa voćka.

Sam piše svoje stihove

 | Autor: Pixsell Pixsell

Prgin je talent, inače, otkrila još njegova teta u vrtiću i rekla njegovim roditeljima da bi trebali raditi na tome da taj svoj potencijal i ostvari. A to su i učinili!

"Teta u vrtiću rekla je mojim roditeljima da pripaze na mene, da imam strašno kvalitetan vokabular i da ću, kad porastem, sigurno raditi nešto vezano uz pisanje, tekstove i riječi. I nije pogriješila, jer sam pišem svoje tekstove", ispričao je Prga, koji je napisao i tekst za svoj novi rap hit 'Vjeruj u sebe' koji od danas ekskluzivno možete poslušati na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?