Prvi 181 pregleda 26. svibnja 2023.

Novi studiji poslovne ekonomije na Bernaysu!

Veleučilište Edward Bernays

Veleučilište Edward Bernays ovih je dana dobilo dopusnicu za izvođenje dvaju novih studijskih programa: prijediplomski studij 'Poslovno upravljanje' te diplomski studij 'Vodstvo i menadžment', programe jedinstvenog profila i sadržaja, koji odgovaraju na potrebe tržišta rada za menadžerima i liderima modernog poslovanja u dinamičnom, domaćem i međunarodnom okruženju.

Ponuda studija u području poslovne ekonomije tako je proširena novim, inovativnim programima obrazovanja za neka od najtraženijih i najatraktivnijih zanimanja na tržištu rada. Putem prijediplomskog studija 'Poslovno upravljanje' studenti će dobiti temelj za razumijevanje poslovanja i organizacijskog djelovanja, s fokusom na poslovnom upravljanju i znanjima u područjima informacijsko-komunikacijskih znanosti, sociologije i psihologije te se potom specijalizirati odabirom jednog od četiri smjera primjene: 'Međunarodni menadžment', 'Menadžment održivosti', 'Menadžment u sportu' i 'Menadžment u turizmu'.

Diplomski studij 'Vodstvo i menadžment' osigurava znanja o organizaciji i vođenju poslova u širokom spektru poslovnih i poduzetničkih aktivnosti, a uz titule magistara Poslovnog upravljanja studenti će steći sve potrebne vještine za suvremene formate upravljanja ljudima i procesima, kao i nastaviti poslijediplomsko akademsko obrazovanje.

Novi studiji kreću s izvedbom u akademskoj godini 2023./2024. pod vodstvom pročelnice, doc. dr. sc. Dine Tomšić, prof. struč. stud., iskusne menadžerice, profesorice i autorice nedavno predstavljenog sveučilišnog udžbenika 'Korporativna reputacija – interdisciplinarna paradigma'.

Tvoja reakcija?