Prvi 1678 pregleda 29. srpnja 2021.

O otvaranju Pelješkog mosta: Nasmijao izjavom o punici

Čitatelj 24sata

Dugoiščekivani završetak Pelješkog mosta na urnebesan je način zasjenila izjava jednog zeta o davnom obećanju njegove punice

U srijedu navečer je u konstrukciju Pelješkog mosta ugrađen i posljednji dio te je time završena njegova izgradnja, piše 24sata. Ugrađivanje posljednjeg segmenta izgledalo je zaista spektakularno, no ono što je ukralo gotovo svu pažnju je Danijel koji je ranije toga dana, za N1 televiziju, dao izjavu o tome što misli o izgradnji Pelješkog mosta.

"Meni osobno Pelješki most znači puno jer je moja punica prije 15 godina rekla da će se, ako most ikad bude sagrađen, baciti s njega. Evo ja očekujem da se ona sutra baci", rekao je zet Danijel.

Ova izjava ekspresno je postala viralni hit, a njegovoj punici Joški ne prestaje zvoniti telefon.

"Ja sam to zaista rekla. Kada smo se u Komarnu preselili iz Metkovića dolazio je Sanader i polagao kamen temeljac, a onda se još nekoliko puta "počinjalo graditi". Međutim, kada bi se slikanje završilo, sve bi prestalo. Moj kum i ja smo sjedili na plaži i ja sam rekla da ću se, ako taj most ikad bude završen, popeti gore, popiti čaj i skočiti", ispričala je punica Joška.

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?