Prvi 296 pregleda 19. studenoga 2020.

Od danas možete dati glas svom Rap Camp favoritu!

Davor Puklavec /pixsell/canva

U novoj epizodi JoomBoosova talent showa 'Rap Camp' kandidati su se borili u rap battleovima, ali ova epizoda je drugačija jer prvi put ispada po jedan kandidat iz svakog tima. Vi odlučujete tko ide, a tko ostaje

"Mislim da se od ostalih kandidata ističem brzinom kojom mogu izgovoriti riječi u bilo kojoj rap pjesmi", samouvjeren je Valentin Severović, jedan od kandidata iz Fil Tilenovog tima 'Outsideri'. I ostali kandidati jako su zagrizli za pobjedu, a oni za sebe kažu da im humor, zaje**ncija, karizma i ljubav prema hip-hopu mogu donijeti pobjedu u Rap Camp showu.

POGLEDAJTE NOVU 'RAP CAMP' EPIZODU:

Nagrada za pobjednika ove sezone vrijedna je čak 150 tisuća kuna, a za pobjedu se, uz Valentina, natječu i Džemal Begić, Tomislav Vrban i Lovre Crvelin iz Tilenovog tima, Dorian Begić, Ivica Kvasina, Karlo Kreš i Kasandra Amić iz tima '100lica' koji vodi Marin Ivanović Stoka te Borna Čimbur, Bernard Bogdanović, Leon Dizdarević i Edi Džino iz tima 'Legende' Hiljsona Mandele. 

 | Autor:

U novoj epizodi kandidati su se borili rimama u rap battleovima, ocjenjivali su ih poznati domaći reperi Khan i Target iz grupe Tram 11, a od danas možete i glasovati za svoje favorite putem SMS-a i poziva na gore navedene brojeve. Samo vi odlučujete tko prvi ispada, a tko će se i dalje boriti za novčanu nagradu i snimanje albuma i spotova u profesionalnoj produkciji 24sata. Glasovanje je otvoreno do sutra u 12:00 sati.

Jedan od ovogodišnjih kandidata, Lovre Crvelin, već je bio u situaciji kad su o njegovoj 'sudbini' odlučivali drugi. Bio je kandidat na izborima prije par godina, natjecao se za šibensko-kninskog župana i u svom je Tisnom, ponosno kaže, dobio više glasova od SDP-a i HDZ-a. 

 | Autor:

"Vjerujem da imam šansu pobijediti na Rap Campu. I sad opet 'ovisim' o ljudskim glasovima, samo što ovoga puta, za razliku od političkih izbora, glasači nemaju ništa od toga, osim satisfakcije da njihov favorit pobijedi. Ima stvarno talentiranih kandidata, svatko od njih može pobijediti i bit će napeto pratiti naš razvoj iz epizode u epizodu", govori Lovre. 

O tome kakav je svatko od njih, kako su se snašli u rap battleovima i tko je pokazao najviše stava i taman dovoljno bezobrazluka da se dokaže pred stručnim rap žirijem, pogledajte u novoj epizodi samo na JoomBoos YouTube kanalu. A onda svom favoritu dajte svoj glas. Sve detalje pronađite na JoomBoos službenim stranicama.

 | Autor:

Tvoja reakcija?