Prvi 834 pregleda 14. siječnja 2021.

Izašao je trailer za film ‘To All the Boys I’ve Loved Before 3’

Netflixscreenshoot/youtube

Još mjesec dana nas dijeli od novog nastavka filma! Što su nam pripremili glavni likovi još ne znamo, ali znamo da nas neće razočarati.

Noah Centineo i Lana Condor vraćaju se u ulogama Lare Jean i Petera Kavinskyja u novom, trećem dijelu filmova 'To All The Boys...', piše Cosmopolitan. Film bi kao i prethodna dva dijela trebao izaći na Valentinovo, stoga pripremite svoje kalendare i zabilježite taj dan.

Ovdje pogledajte trailer:

Prošla je skoro godina dana od izlaska posljednjeg nastavka 'To All the Boys: P.S. I Still Love You', a kako se saznalo da se snima treći dio fanovi su bili nestrpljivi kad će film izaći i hoće li to biti na 'Dan zaljubljenih' kao prethodnih godina. Netflix je to sad potvrdio objavom trailera.

Ovako je bilo na setu:

Posljednji nastavak prati Laru Jean i Petera Kavinskyja kao maturante koji završavaju srednju školu, pripremaju se za maturalnu i odlazak na fakultet. Izbor fakulteta i međusobna udaljenost mogla bi im predstavljati problem, ali zajedno prelaze preko svake nesuglasice. Kojim putem će krenuti vidjet ćemo, ali sumnjamo da nećemo dobiti 'happy end'. Oh, da! Veliko pitanje je li John Ambrose zaista odustao od Lare Jean?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Pripremite se jer imate još mjesec dana do novih avantura Lare i Petera!

Tvoja reakcija?