Prvi Videostar 3349 pregleda 19. studenoga 2018.

Ona nije s ovog svijeta: Adna je sinoć pomela konkurenciju!

screenshot

Sinoć je ponovno oduševila žiri i publiku i prošla u finale natjecanja

Ako ste sinoć gledali Supertalent , sigurno vam je u glavi najviše ostao jedan specifičan nastup. Adna Šestić, 19-godišnjakinja iz Zenice koja je na audiciji od Janka Popovića Volarića dobila zlatni gumb i plasirala se direktno u polufinale, sinoć je ponovno zadivila i žiri i publiku i prošla u zadnji krug natjecanja, piše 24sata. 

"Ti svaku pjesmu pjevaš na svoj način. Imaš tu umiljatost u glasu, a kad drekneš, onda utjeraš strah u kosti svojim načinom pjevanja", opisao je njezin nastup član žirija Davor Bilman, a Adna se ovaj put publici predstavila pjesmom Indexa - Da sam ja netko. 

Pogledajte taj nastup!

Njezin je vokal nevjerojatno moćan, drugačiji i poseban, a njezina pojava još neviđena. Ako niste pogledali nastup - morate...

Adna je, dakle, najposebniji kandidat ovogodišnjeg Supertalenta. A imamo i mi takvih kandidata u našem showu - Videostaru. Što mislite, tko od njih ima najviše potencijala zadiviti nas? Glasajte u anketi.

 

Pogledajte novu epizodu talent showa Videostar!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    OMG divnoooo