Prvi 634 pregleda 18. prosinca 2021.

Oni nude savršen posao: Plaćaju ti da 'visiš' na TikToku

Canva/Opinionstage

Uz ovaj oglas za posao vaši se snovi mogu ostvariti, pogotovo ako volite gledati DIY videa. Ova tvrtka traži zaposlenika koji bi deset sati gledao takav sadržaj na TikToku i od kojeg bi dobili povratnu informaciju što gledatelji žele vidjeti

Svi mi koji imamo TikTok profile smo se uhvatili u situaciji kad pogledamo na sat i mislimo da imamo vremena, ali gledajući videa zaboravimo na vrijeme pa sljedeći put kad pogledamo na sat možemo vidjeti da smo na aplikaciji već tri, četiri i više sati. Ali, ima nade za nas jer jedna tvrtka sada nudi savršen posao za fanove TikToka - možeš gledati videa cijeli dan i samo za to biti plaćen, piše Her.

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

MaterialsMarket.com traži osobu koja bi deset sati gledala DIY videa na TikToku, a za to bi je platili 50 funti po satu. Kad se funte pretvore u kune, imate što za vidjeti - po satu bi bili plaćeni oko 441 kunu. Opa!

"Tvrtka nastoji poboljšati uslugu opskrbe građevinskim materijalom povezujući kupce s dobavljačima kako bi njihove potrebe bile ispunjene", rekli su i pojasnili zašto traže nekoga baš za ovu poziciju.

Zaposlenik bi osim DIY videa gledao i videa renoviranja domova pa bi trebao napisati koji od videa mu se činio najkorisnijim. Za tvrtku bi bilo idealno da kandidat ima iskustva u gledanju ovakvih videa, da se razumije u digitalni sadržaj i njegovo kreiranje. Uz vrlo zanimljiv posao, fleksibilno radno vrijeme, rad na daljinu, tvrtka pokriva i troškove interneta što bi se još bolje moglo svidjeti potencijalnim kandidatima.

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

Suosnivač tvrtke MaterialsMarket.com, Samuel Hunt, je ovako objasnio oglas za posao: "Svi smo gledali DIY trikove na internetu. Oni mogu biti korisni, ali u drugu ruku, ako nisu jasni, mogu se pretvoriti u katastrofu. Ovo je savršen način za iskoristiti TikTok tržište kako bismo sadržajem olakšali živote DIY entuzijasta i onih koji žele obnoviti domove uz naša videa."

A neki kažu da posao iz snova ne postoji... Tko se već prijavio?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

POGLEDAJTE VIDEO DANA:

Tvoja reakcija?