Prvi 308 pregleda 20. kolovoza 2021.

OnlyFans uskoro zabranjuje objave seksualnog sadržaja

canva/youtube

Britanska platforma OnlyFans svoju popularnost je stekla najviše zbog objava seksualnog sadržaja, no sada radi veliki zaokret u svom poslovanju

Od listopada ove godine, platforma za dijeljenje sadržaja OnlyFans, zabranit će objavljivanje seksualno eksplicitnog sadržaja, piše Bloomberg. Naravno, objavljivanje razgolićenih fotografija i videa će biti dozvoljeno, ali će strogo morati poštivati novu politiku poslovanja. 

Ove platforma osnovana je još 2016. godine, ali popularnost joj je drastično je porasla u vrijeme pandemije kada su ju seksualni radnici, glazbenici pa čak i influenceri počeli koristiti za naplaćivanje svog ekskluzivnog sadržaja kao što su fotografije i videi. Također, OnlyFans je bio dosta hvaljen zbog toga što je seksualnim radnicima, čije je zanimanje još uvijek stigmatizirano, pružao sigurnije okruženje za rad.

Sada će se OnlyFans pokušati preobraziti u platformu na kojoj će sadržaji fitness instruktora, kuhara i ostalih umjetnika više dolaziti do izražaja nego sadržaji seksualnih radnika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli OnlyFans (@onlyfans)

Do ovako velike promjene u poslovanju je došlo zato što ova tvrtka želi postići vrijednost od milijardu dolara i potrebni su joj dodatni ulagači, a oni nisu spremni ulagati u pornografiju. 

"Kako bi osigurali dugoročnu održivost platforme i zadržali uključivu zajednicu kreatora i obožavatelja, moramo unaprijediti svoje smjernice", piše u priopćenju OnlyFansa.

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Pogledajte video dana: 

 

Tvoja reakcija?