Prvi 2456 pregleda 27. kolovoza 2018.

Glumci otkrili zašto je došao kraj Teorije velikog praska

Teorija velikog praska najpoznatiji je američki sitcom i skoro pa i nema čovjeka na kugli zemaljskoj koji nije čuo za ovu CBS-ovu seriju.

Ova megapopularna serija prikazuje se na malim ekranima već deset godina, a čini se kako je tome došao kraj i nove sezone se više neće snimati.

Kako piše HuffPost, glavni glumac serije, Jim Parsons, koji u teoriji velikog praska tumači lik Sheldona Coopera odbio je nakon 12. sezone snimiti još dvije preostale sezone premda bi mu to donijelo zaradu od preko 50 milijuna dolara.

via GIPHY

On je naime imao ponudu od milijun dolara po epizodi no Jim, koji je za ulogu Sheldona osvojio čak četiri Emmyja je odlučio da treba krenuti dalje i nastaviti graditi karijeru u nekom drugom projektu.

Njegova kolegica Kaley Cuoco napisala je na Instagramu da joj je srce slomljeno zbog završetka serije.

"Ovo putovanje bilo je ostvarenje snova. I bez obzira kada bi došlo svome kraju, moje srce bi bilo slomljeno na dva dijela. Utapajući se u suzama, obećajemo vam da ćemo vam dati najbolju sezonu dosad"

via GIPHY

Ovo je posljednja zajednička fotografija snimljena na dan kada se snimala prva epizoda posljednje sezone.

 | Autor: Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve