Prvi 201 pregleda 19. svibnja 2022.

Otkriven fokus radnje treće sezone 'Bridgertona'

bridgertonnetflix/Instagram

Treća i četvrta sezona Netflixove serije 'Bridgerton' već su potvrđene, a sada je otkriveno i na koje likove će se fokusirati radnja treće sezone

Iako je druga sezona popularne Netflixove serije 'Bridgerton' emitirana prije nešto više od mjesec dana, već je najavljeno snimanje treće i četvrte sezone, a sada se zna i koji likovi će biti u fokusu treće sezone.

Kako piše CNN, radnja serije snimana je po romanima Julije Quinn, no iako je radnja trećeg romana fokusirana na Benedicta Bridgertona i neočekivanu ljubav koju će pronaći, radnja treće sezone serije ispričat će ljubavnu priču Penelope Featherington i Colina Bridgertona. 

Ovu vijest na svom je Instagramu podijelila i glumica Nicola Coughlan koja je utjelovila lik Penelope. 

"Baš kao Lady Whistledown, prilično dugo sam čuvala prilično veliku tajnu... Ali sada vam napokon mogu reći da treća sezona 'Bridgertona' prikazati Colinovu i Penelopinu priču", napisala je Nicola.

"Zaista osjećam da je vrijeme za Colina i Penelope", za Variety je rekao kreativni producent Jess Brownell.

"Osjećam da, osobito u posljednjoj sezoni, između Penelope i Colina postoje trenutci tenzije u kojima Colin gotovo shvati da Penelope nešto osjeća prema njemu, ali to još ne može u potpunosti dokučiti", ispričao je Brownell.

"Stoga, umjesto da ugušimo tu dinamiku, odlučili smo ju pogurati u novu sezonu. Ovo se zaista čini kao pravi trenutak za to", dodaje. 

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?