Prvi 644 pregleda 18. studenoga 2019.

Otvara se najslađi hotel ikad - Nutella hotel!

nutella/instagram

Tri sretnika će moći uživati u najkreativnijem i najposebnijem doručku u životu.

U siječnju se u Napa Valleyju otvara pop-up Nutella hotel i troje sretnika može osvojiti ulaznicu za vikend u ovom doslovno najslađem smještaju na svijetu, javlja Forbes.

Najkreativnije iskustvo doručka

Hotella Nutella Weekend Breakfast Experience uključuje razgledavanje te tri noćenja u hotelu, uz "najkreativnije iskustvo doručka s istaknutim stručnjacima."

Tri sretnika će moći prespavati u ovom hotelu

Ovaj pop-up hotel će biti smješten na privatnom posjedu, a poznati chef Geoffrey Zakarian će sretne dobitnike naučiti kako se sprema optimalno zdrav doručak. 

Sve što trebate napraviti da biste se prijavili, naravno, ako imate američko državljanstvo, je snimiti video od 60 sekundi u kojem objašnjavate na koji način vama Nutella uljepšava jutro. 

Izbor finalista se temelji na "strasti prema Nutelli" te "originalnosti i kreativnosti", a prijave traju do 8. prosinca.

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..