Prvi 644 pregleda 10. lipnja 2019.

Otvoren je natječaj za degustatora čokolade

screenshot

Youtuber Dennis Domian se već prijavio, a evo kako se i ti možeš prijaviti za ovaj posao iz snova.

Milka je upravo otvorila natječaj za degustatore čokolada i, ako to nije posao iz snova, onda ne znamo što jest. Dennis Domian je snimio video u kojem isprobava razne okuse Milka čokolada i tim videom se ujedno prijavio na natječaj.

No, nije on jedini koji se može prijaviti. I ti možeš postati Milka degustator i prvi isprobati novi okus Milke, o kojem još ne znamo puno osim da je - kaže Dennis - preeeeeukusan!

Pogledaj video:

Dennis je prvo isprobao baš tu čudnovatu, novu Milku i već ga je na miris oduševila.

"Ha? Wow. Hmm... Ovo je novo. Ovo dosad još nisam probao. Ovaj okus je... Ovaj okus je okus sreće, ispunjenosti i zadovoljstva. Moram uzeti još", rekao je Dennis nakon što je pojeo prvih par kockica. 

Nakon što je isprobao sve ostale, već poznate Milka čokolade, u pomoć je pozvao brata Piku, mamu i tatu da mu pomognu odgonetnuti kojeg je okusa tajanstvena nova čokolada.

Nitko ne zna od čega je

 | Autor: screenshot screenshot

Mama je probala prva i rekla je da joj je savršeno ukusna, ali nije znala odgonetnuti od čega je. Ni tata nije mogao pogoditi, pa je Dennis u pomoć pozvao, kako ga je nazvao, kralja hrane među balkanskim youtuberima. Piku, naravno.

Nakon što je pojeo cijelu čokoladu, ni Piko nije uspio pogoditi kojeg je okusa. No, to je pozitivno! Jer, ova čokolada još nije na tržištu, a prvi će je moći isprobati sretnici koji se prijave i pobijede na natječaju za Milka degustatore.

Milka bira njih 30 , a evo kako se ti možeš prijaviti.

Što trebaš napraviti da bi se prijavio na natječaj?

via GIPHY

Sve što trebaš je objaviti fotku ili video na Instagramu sa svojom omiljenom Milka čokoladom i u opisu napisati zašto si baš ti idealna osoba za ovaj posao.

Fotku ili video objavi, obavezno, uz hashtag #JaSamMilkaDegustator i otključaj svoj Instagram profil.

Ostale važne detalje natječaja možeš pročitati ovdje.

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hiiit :O