Prvi 486 pregleda 28. travnja 2022.

Ova cura dovela je alpake u znak podrške Johnnyju Deppu

THATUMBRELLA/TWITTER

Ispred sudnice u kojoj se odvija suđenje između Johnnyja Deppa i Amber Heard svakodnevno se okuplja velik broj Johnnyjevih fanova koji mu žele pružiti podršku. Jedna od obožavateljica je djevojka Andrea koja je sa sobom povela i dvije alpake

Suđenje između Johnnyja Deppa i Amber Heard traje već danima, a prosvjednici ispred sudnice koji traže pravdu za Johnnyja nisu tako neobična pojava. No, jedna je djevojka izazvala posebnu pažnju. Naime, kako piše The Washington Post, ona je pred sudnicu povela dvije alpake kako bi oraspoložila Johnnyja i na taj način mu pružila podršku.

Ova djevojka zove se Andrea Diaz of Lorton, a svoj je posao s alpakama i drugim umiljatim životinjama započela za vrijeme pandemije korona virusa kada je s njima obilazila djecu u svom gradu kako bi ih oraspoložila. Isto to je željela učiniti i za Johnnyja. 

"Pomislila sam kako bi mu alpake mogle uljepšati dan", rekla je Andrea. 

 | Autor: mypetalpaca/instagram/screenshot mypetalpaca/instagram/screenshot

Andrea je, također, rekla kako zna da Johnny sudnicu napušta s druge strane zgrade i da najvjerojatnije neće vidjeti njene alpake, ipak se nada da će on za njih nekako saznati. 

Sigurni smo kako bi se Johnnyju svidjela ova prekrasna gesta!

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?