Prvi 929 pregleda 26. travnja 2022.

Ova cura genijalnim fotkama slavi svoje 'opuštene' grudi

Chidera Eggerue/Instagram/Canva

Jedna blogerica iz Londona odlučila je, na svom Instagramu, dijeliti fotografije na kojima su, u prvom planu, njene opuštene grudi kako bi potaknula žene diljem svijeta da vole svoje tijelo onakvo kakvo jest

Kako bi potaknula žene diljem svijeta da vole svoje tijelo bez obzira na njegove mane, londonska blogerica Chidera Eggerue na svom je Instagramu pokrenula body positivity trend u kojemu dijeli svoje fotografije na kojima su u prvom planu njene opuštene grudi, piše Her

Chidera je ovaj trend započela još 2019. godine kada je počela dijeliti svoje fotografije na kojima nosi trendi outfite koji bi trebali laskati samo određenom obliku tijela, osobito grudi, uz hashtag #saggyboobsmatter. U intervjuu za magazin Shape, objasnila je kako je ovaj trend pokrenula jer je uočila da u medijima ne postoji dovoljno fotografija 'realnih' grudi.

"Kada na crvenom tepihu vidite ženu u outfitu s dubokim dekolteom, njihove su grudi pune, okrugle i čvrste. Rijetko možete vidjeti opuštene grudi. No, sasvim je prirodno da žena ima opuštene grudi. Osobito ako ima djecu i nakon dojenja", rekla je.

Žene diljem svijeta ovaj pokret smatraju vrlo inspirativnim i oslobađajućim što možemo vidjeti i u brojnim komentarima na Chiderinim objavama. 

"Hvala ti, trebalo mi je ovo", "Umorna sam od uskih i neudobnih grudnjaka. Ovo je novi svijet, zaboravimo na njih", "Prekrasna si! Hvala ti za tvoj glas", samo su neki od oduševljenih komentara ispod Chiderinih fotografija. 

A što vi mislite o ovoj njezinoj inicijativi? 

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?