Prvi 1562 pregleda 19. srpnja 2022.

Ova cura nije prala kosu 13 dana i izgleda bolje nego ikad

brittani miller/screenshot/tiktok/canva

TikTokerica Brittany Miller podijelila je video u kojemu pokazuje svoju kosu koju nije oprala gotovo dva tjedna i govori kako ju je uspjela 'istrenirati' da se više ne masti

Influencerica Brittany Miller na svom je TikToku podijelila video u kojemu govori kako svoju kosu nije oprala čak 13 dana, a izgleda bolje nego ikada. "Trinaesti dan bez pranja. Tako sam dobro istrenirala svoju kosu", napisala je u opisu videa. 

@brittanyhm

Will wash tomorrow - day 14

♬ Who's That Girl? - Eve

Kako piše 24sata, ljudi su ju odmah u komentarima počeli 'bombardirati' pitanjima o tome kako je to uopće uspjela napraviti i molili su ju da s njima podijeli svoje trikove. Naravno, Brittany im je ubrzo odgovorila u novom videu. 

"Morate proći kroz masnu fazu i onda je jednostavno prestati prati tako da se vaša kosa navikne na sve rjeđe pranje", objasnila je i dodala kako je s treninzima započela prije otprilike godinu dana, a sada može izdržati i petnaest dana bez pranja.

"Trenutno je 13. dan bez pranja i mogu osjetiti malo masnoće, ali to nije vidljivo", rekla je.

@brittanyhm Reply to @dubsyzarayaha ♬ original sound - Brittany Miller

Brittany je otkrila i da je razlog zbog kojeg je krenula s ovim procesom bio taj da joj boja na kosi što duže 'izdrži'. 

"Zapravo je bolje da vam se kosa pere što je manje moguće", rekla je.

"Dakle, moj vam je savjet da ju prestanete prati, izdržite onu najgoru fazu jako masne kose i ne perete ju što je duže moguće. Recimo, počnite s otprilike četiri dana, ili pet dana, a zatim ju operite i onda postupno produžavajte dane između pranja kose", savjetovala je. 

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

Neki su komentirali kako im taj 'trening kose' nije uspio te da svejedno moraju prati kosu barem dvaput tjedno dok su drugi komentirali kako je ovo jako dobar način za očuvanje zdrave kose i tjemena te da im je vrijeme karantene odlično poslužilo za takvo eksperimentiranje. 

Hoćete li i vi isprobati ovaj trik?

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?