Prvi 1270 pregleda 23. svibnja 2022.

Ova mladenka gostima je naplatila 1000 kuna za večeru

reuters/pixsell/CANVA

Iako su svadbe prilično skupe, njihov trošak snose mladenci ili njihovi roditelji, ali, jedna mladenka je pronašla drugačije rješenje kako bi smanjila taj trošak

Kada je riječ o svadbama, svi znaju da su one prilično skupe, ali taj trošak ipak uglavnom snose mladenci i, ponekad, njihovi roditelji. No, jedna mladenka iz SAD-a taj je običaj odlučila promijeniti.

Naime, kako piše BuzzFeed, uzvanica na jednom vjenčanju je na svom Facebooku podijelila objavu u kojoj je napisala kako je mladenka svakog gosta tražila da plati za svoju večeru što bi iznosilo 150 dolara, odnosno tisuću kuna. 

 | Autor: screenshot/facebook/buzzfeed screenshot/facebook/buzzfeed

"Putem maila smo najljepšu pozivnicu za vjenčanje i puno prije roka za odgovor smo rezervirali mjesto za dvoje i odabrali što želimo jesti na svadbi. No, nekoliko dana kasnije, primili smo glasovnu poruku zahvale nakon koje je uslijedio zahtjev za 150 dolara (oko tisuću kuna) kako bi se pokrili troškovi večere od 75 dolara (oko 500 kuna) po tanjuru", napisala je šokirana uzvanica. 

"Također, ovo nije vjenčanje na dalekoj destinaciji, ali čak i kada smo prisustvovali na takvim svadbama, nikada nismo morali platiti za svoju večeru", dodala je.

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

Nekoliko ljudi ovoj je djevojci predložilo da porazgovara s mladenkom što je i učinila pa kasnije podijelila i kako je protekao razgovor. 

 | Autor: screenshot/facebook/buzzfeed screenshot/facebook/buzzfeed

"Okej, razgovarala sam s njom i naš razgovor je tekao otprilike ovako: 'Hej, draga, primili smo tvoju glasovnu poruku i nije nam jasan dio naplate večere. Možeš li nam reći zašto se večera naplaćuje?'.

Njen odgovor je bio 'Tko si ti da me pitaš što ću ja raditi na svom vjenčanju?! Ne razumijem zašto sada svi odustaju kao da mi moramo platiti svima da jedu'". 

via GIPHY

"Ovo je moje vjenčanje. Ili plati ili nemoj doći", dodala je mladenka. Nakon nekoliko sekundi šutnje, uzvanica joj je odgovorila i poručila kako bi bilo bolje da je poslala isprintane pozivnice i da je na njima naglasila što očekuje od gostiju. Također joj je rekla i kako joj se ne sviđa ton kojim razgovara jer joj je pitanje postavila na lijep način.

via GIPHY

Kao što je i očekivano, ova uzvanica nije otišla na vjenčanje svoje prijateljice, a mislimo i kako se nije niti nastavila družiti s njom.

Što vi mislite o ovoj situaciji? 

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 8b13a0a705c69eb6e17cc9205ef2259419e16855

    Ako nemas novce ne pravi velike svatove. Da sam njezina prijateljica i da me pozvala nebi dosla.Nije duzna da placa svima veceru pa sta onda poziva ljude na vnenjcanje, mogla biti sama sa svojim roditeljima i od mladozenje.