Prvi 3443 pregleda 07. siječnja 2022.

Ova tri horoskopska znaka savršena su za Lavove!

Canva/Opinionstage

Barack Obama je s Michelle, Meghan Markle je s Princom Harryjem, a J.Lo je Benom Affleckom - svi ovi poznati Lavovi su pronašli svoje srodne duše, a ako si i ti Lav onda bi trebao ili trebala obratiti posebnu pozornost na ova tri horoskopska znaka! Stručnjaci tvrde da su baš oni idealan par Lavovima...

Postoje teorije da su Lavovi kraljevi zodijaka, a svojom karizmom osvajaju svakoga koga upoznaju. Dobro je poznato da takvoj osobi treba jednako famozan horoskopski znak s kojim će vladati svijetom, barem onim svojim, piše Bustle. Ako ste Lav i već se sad pitate 'Pa dobro, koji horoskopski znak je moja srodna duša?', reći ćemo vam ovo - obratite pozornost na Ovnove, Blizance i Vage. Evo zašto stručnjaci za horoskop baš ova tri znaka vide kao savršene parove Lavovima.

Ovan

via GIPHY

Ako želimo opisati kako izgleda jedan jako 'hot' par onda ćemo definitivno navesti Ovna i Lava - zajedno! Ovan je pun energije i može držati korak s Lavom i njegovom nemirnom prirodom. S obzirom na to da su oboje pustolovni znakovi koji vole zabavu, uvijek će pronaći način da se međusobno provode najbolje u životu i nikada im zajedno neće biti dosadno. Oni su također vrlo izravni znakovi koji teže onome što žele pa ih i to itekako povezuje. Iako je Ovan nastrojen vrlo natjecateljski i voli u svemu pobjeđivati, nikada ne traži da sva pozornost bude na njemu, pa to Lavu super odgovara. 

Blizanci

via GIPHY

Blizanci i Lavovi su jako šarmantni i prijateljski nastrojeni horoskopski znakovi. Mogu ući u sobu punu nepoznatih ljudi i ubrzo ih oboriti s nogu. Kada su ova dva horoskopska znaka zajedno, za vezu je garantirano da će biti jako zabavna i uzbudljiva! Oni su također kompatibilni jer su Blizanci poznati po tome da im sve lako dosadi, dok kreativni Lavovi vole izazivati ​​sebe i isprobavati nove stvari, a isto tako vole izazivati i svog partnera. Za Blizance je to odlično jer im veza ni u jednom trenu neće postati monotona, a to je ono čega se inače najviše plaše...

Vaga

via GIPHY

Veza Lava i Vage je veza puna divljenja i uvažavanja. Zajedno su jedan jako moćan par jer je Lav prirodni vođa, a Vaga ima strast za poštenjem i pravdom. Oba znaka su jako romantična i nije im strano da budu romantični i tu i tamo iznenade svog partnera ili partnericu svijećama, lijepom večerom, ružama.... Vagi je jako stalo do romantike i zajedničkog vremena i učinit će sve da osvoji Lava. Vage baš jako vole ugoditi svom partneru, što, pak, Lav itekako zna cijeniti. Sve dok Lav osjeća da je njihov odnos s Vagom ravnopravan, njihova veza može dugo potrajati!

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?