Prvi 469 pregleda 07. rujna 2022.

Ova žena tvrdi da je njenu obitelj uhodio vampir

tateasa/tiktok, trebloodhbo/instagram/canva

TikTokerica Tateasa na svom je profilu podijelila video u kojemu tvrdi kako je njene kćeri ugrizao vampir te da su kasnije vampiri počeli uhoditi i druge članove njene obitelji

"Prije dvije godine, moja kćer se probudila s ranama na vratu koje su izgledale kao vampirski ugrizi", ispričala je Tateasa i dodala kako je njena kći nakon toga spavala po cijele dane te da nije mogla podnijeti sunce i druge oblike svjetlosti, piše YourTango.

@tateasa #Vampire #Vampires #VampireBites #paranormaltiktok #paranormal #spiritualtiktok #spiritual #witchtiktok #Witchtok #haunting #creepytok #realvampires #scary #ghosts ♬ original sound - Tateasa Vanea

Naravno, u početku nitko nije mislio da su to vampirski ugrizi i, s obzirom na to da su se rane na koži njene kćeri povukle kroz mjesec dana, svi su na to zaboravili. No, mjesec dana kasnije, Tateasina druga kćer je na svom gležnju pronašla iste ugrize kao što je njena sestra imala na vratu.

"Ugrizi su već izblijedjeli i izgledalo je kao da su cure bile ugrizene u isto vrijeme samo što to nitko nije primijetio", ispričala je Tateasa.

@tateasa Part 2 #vampire #realvampire #vamptok #paranormal #paranormaltiktok #spiritual #spiritualtiktok #witchtok #hauntings #witchtiktok #alien #alientok #alientiktok #vampires #alienabduction #haunted ♬ original sound - Tateasa Vanea

Godinu dana kasnije, kćer koja je prva pronašla ugriz na svom vratu, ponovno ga je pronašla na ruci. No, ovaj ugriz nije izblijedio nakon nekog vremena već je izgledao kao da je na istom mjestu ugrižena nekoliko puta. Tateasa je pomislila da se to događa samo s njenim kćerima, no kasnije joj je jedna od njih rekla kako je i njen muž pronašao ugrize. 

Tateasa je tada odlučila kontaktirati vračaru koja joj je rekla kako se radi o vampiru i da taj vampir želi njenu kćer. 

@tateasa Revealing Vampire’s Name in Part 4 #vampire #realvampire #vamptok #paranormal #paranormaltiktok #spiritual #spiritualtiktok #witchtok #hauntings #witchtiktok #alien #alienabduction #vampires ♬ original sound - Tateasa Vanea

Vračara joj je objasnila da se to sve događa jer je, prije nekoliko godina, kada je njena kćer obožavala filmove i serije o vampirima, ona slučajno prizvala jednog vampira. Dodala je i kako taj vampir grize i ostale članove obitelji jer, da pije krv samo jedne kćeri, ubrzo bi umrla.

Tateasa je pomislila da će, ako ništa ne učini, taj vampir nastaviti posjećivati njenu kćer pa je odlučila početi se moliti. 

"Počeli smo se moliti i tražili smo Boga da riješi taj problem i to je i napravio. Od tada više nismo imali ovakvih situacija. Nije bilo nikakvih ugriza niti ikakvih problema", ispričala je Tateasa. 

Što vi mislite o ovom, pomalo bizarnom, slučaju? 

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?