Prvi 339 pregleda 21. srpnja 2022.

Ovaj fakultet drži predavanja o Harryju Stylesu!

harrystyles/instagram

Britanski pjevač Harry Styles jedan je od najpopularnijih glazbenika današnjice pa je jedan fakultet u Texasu odlučio cijeli jedan kolegij posvetiti upravo njemu i njegovoj karijeri

Studenti Sveučilišta u Texasu uskoro će imati prilike slušati predavanja na kolegiju koji je u potpunosti posvećen britanskom pjevaču Harryju Stylesu, piše Forbes

Ovaj predmet studentima bit će dostupan 2023. godine, dakle iduće akademske godine i zvat će se 'Harry Styles i kult slavnih: Identitet, internet i europska pop kultura', a ovu, za mnoge sretnu vijest, na Twitteru je prvi podijelio profesor Louie Dean Valencia koji će taj predmet i predavati.

"Službeno je, službeno je. Predavat ću na prvom ikad kolegiju o radu Harryja Stylesa. Sve će početi u proljeće 2023. godine na Sveučilištu u Texasu", napisao je profesor.

Ovaj predmet će se fokusirati na to kako se Harryjeva karijera isprepliće sa statusom modernog celebrityja, kulturom obožavatelja, rodovima, seksualnosti, konzumerizmom i drugim sličnim temama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Naravno, ovdje će najmanje biti riječ o Harryjevom privatnom životu, ali će ponekad biti spomenut u kontekstu Harryjevog aktivizma, filozofije i svega onoga što ga čini utjecajnom osobom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

"Novi studenti će o Harryju učiti kao što smo mi učili o Shakespeareu, Toni Morrison, Virginiji Woolf i drugim velikim umjetnicima", ispričao je profesor Valencia.

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?