Prvi 922 pregleda 28. kolovoza 2021.

Ovaj kruh u obliku oblaka se priprema od samo tri sastojka

canva/youtube

Ako si svako jutro postavljate pitanje 'što bi mogao jesti', onda smo pronašli rješenje koje bi vam moglo pomoći. Ovaj recept za kruh u obliku oblačića širi se društvenim mrežama i njime su svi oduševljeni. Evo zašto!

Imamo novi viralni hit! sad internetom kruži recept za kruh u obliku oblaka za čiju su pripremu potrebna samo tri sastojka. Najbolje od svega je to što je iznimno zdrav, ima mali udio ugljikohidrata, puno proteina i uopće nema glutena, piše Her.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SugarFreeMom (@sugarfreemom)

Za izradu ovog kruha i peciva, potrebna su vam ova tri sastojka - jaja, kremasti sir i vinski prašak, nekima možda bolje poznatiji kao 'Cream of tartar'. Ova tri sastojka možda zajedno ne zvuče primamljivo, ali stvaraju predivan proizvod koji se topi u ustima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SugarFreeMom (@sugarfreemom)

U intervju za Women's Health britanska dijetetičarka Deborah Malkoff-Cohen je rekla: "Kruh u obliku oblaka sadrži brojne hranjive tvari kojih nema u tradicionalnom kruhu, uključujući vitamin A, vitamin D, fosfor, kolin i selen".

Ovaj kruh jedino nema jednu jako važnu tvar - vlakna, stoga se ljudima preporučuje da ako već zamijene normalan kruh ovom verzijom, da unose vlakna kroz druge namirnice - voće, povrće i druge žitarice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SugarFreeMom (@sugarfreemom)

Ako želite isprobati nešto novo i unaprijediti svoje oblačiće, uvijek im možete dodati orašaste plodove, sjemenke i začine. Uživajte!

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor: POGLEDAJ VIDEO DANA:

Tvoja reakcija?