Prvi 2511 pregleda 07. veljače 2021.

Ovaj tjedan će biti stresan ovim horoskopskim znakovima

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Elite Daily otkriva za koja tri horoskopska znaka će ovaj tjedan biti iznimno stresan, a mi vam to prenosimo. Ako ste jedan od ovih znakova - sretno i samo polako!

1. Rak

via GIPHY

Ovoga tjedna Rakovi bi se mogli suočiti s određenim prekidom ili napuštanjem, bilo da je to prekid veze ili otkaz na poslu. Na početku će im biti teško reći zbogom navikama i osjećajima koje su prema tome gajili, ali u isto vrijeme će znati da moraju nastaviti dalje. Razmišljat će i o financijama, ali i o teretu kojeg nose na leđima. Ne bi se trebali osjećati loše što se žele osloboditi tog tereta jer će se tad osjećati slobodno.

2. Škorpion

via GIPHY

Vaše srce je vaša slaba točka! Ovoga tjedna mogli bi se osjećati emocionalno slabo. Ipak su Škorpioni znakovi koji osjećaju snažno i duboko, a to ih ponekad zna umoriti. Ovoga tjedna ćete imati osjećaj da se sve svaljuje na vas i to će vas umoriti. Možda je vrijeme da odvojite vrijeme za sebe i izliječite svoje srce i date si priliku za ljubavlju i srećom.

3. Ribe

via GIPHY

Ovaj tjedan će za Ribe znači otpuštanje prošlosti koja ih je duboko okružila. Ribe će se htjeti osloboditi bolnih sjećanja koja su im ušla duboko u podsvijest. Možda je vrijeme da nabave dnevnik i zapisuju otkrivajuće i aktivne snove koji ih okružuju. Ako će razumjeti svoju unutrašnjost i osjećaje možda će se lakše oporaviti i osloboditi.

Tvoja reakcija?