Prvi 5423 pregleda 17. siječnja 2021.

Ovaj tjedan neće biti ugodan za ova tri horoskopska znaka

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Elite daily je objavio za koja tri horoskopska znaka će ovo biti naporan tjedan. Provjeri jesi li i ti među njima!

Rak 

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak će se ovoga tjedna osjećati umorno i htjeti će skinuti sav teret s leđa koji ga muči. Problemi koji ga muče su vjerojatno financijske prirode, ali i duhovne. Htjet će se osloboditi pritiska i krenuti dalje. Možda je vrijeme da svi Rakovi ovoga tjedna otpuste kočnice i krenu dalje za nečim novim u što vrijedi uložiti vrijeme, energiju i novac.

Škorpion

via GIPHY

Škorpioni bi ovoga tjedna trebali usporiti i pobrinuti se za svoje osjećaje. Trebali bi dobro razmisliti o vlastitim osjećajima i što im oni govore. Ovaj horoskopski znak će se ovoga tjedna okrenuti obitelji, prijateljima i ljudima koje vole. Doživjet će neobičan rasplet u vezi i iznenadit će se novim odnosom. Kako god ispalo, važno je da ne odustanu od onoga što osjećaju.

Riba

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak će ovoga tjedna ući u emotivno, duboko i duhovno stanje. Zbog toga će teško obavljati dobivene zadatke i lako će gubiti fokus na realnost. Odlepršat će u stanje sanjarenja. Ribe će se osjećati emocionalno umorno pa si trebaju pružiti ono što im tijelo i duh trebaju, odmor i obnovu. Trebaju se osloboditi i pustiti van sve ono što su dugo osjećale.

Tvoja reakcija?