Prvi 5250 pregleda 17. siječnja 2021.

Ovaj tjedan neće biti ugodan za ova tri horoskopska znaka

canva

Elite daily je objavio za koja tri horoskopska znaka će ovo biti naporan tjedan. Provjeri jesi li i ti među njima!

Rak 

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak će se ovoga tjedna osjećati umorno i htjeti će skinuti sav teret s leđa koji ga muči. Problemi koji ga muče su vjerojatno financijske prirode, ali i duhovne. Htjet će se osloboditi pritiska i krenuti dalje. Možda je vrijeme da svi Rakovi ovoga tjedna otpuste kočnice i krenu dalje za nečim novim u što vrijedi uložiti vrijeme, energiju i novac.

Škorpion

via GIPHY

Škorpioni bi ovoga tjedna trebali usporiti i pobrinuti se za svoje osjećaje. Trebali bi dobro razmisliti o vlastitim osjećajima i što im oni govore. Ovaj horoskopski znak će se ovoga tjedna okrenuti obitelji, prijateljima i ljudima koje vole. Doživjet će neobičan rasplet u vezi i iznenadit će se novim odnosom. Kako god ispalo, važno je da ne odustanu od onoga što osjećaju.

Riba

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak će ovoga tjedna ući u emotivno, duboko i duhovno stanje. Zbog toga će teško obavljati dobivene zadatke i lako će gubiti fokus na realnost. Odlepršat će u stanje sanjarenja. Ribe će se osjećati emocionalno umorno pa si trebaju pružiti ono što im tijelo i duh trebaju, odmor i obnovu. Trebaju se osloboditi i pustiti van sve ono što su dugo osjećale.

Tvoja reakcija?