Prvi 1385 pregleda 30. rujna 2018.

Ovako nekako izgleda kad prvi put upoznaš Justina Biebera

justinbieber@instagram

Sophie Turner, mlada glumica koju vjerojatno znate iz Igre prijestolja, opisala je kako je izgledao njihov prvi susret

Da, moguće je, čak i celebrityji imaju celebrity crusheve, a Sophie Turner, glumica koju vjerojatno znate iz Igre prijestolja, kao tinejdžerica je obožavala Justin Biebera. Okej, obožava ga i danas, a kad ju je njezin zaručnik Joe Jonas prvi put upoznao s Bieberom susret je bio, najblaže rečeno, neugodan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just thinkin’

Objavu dijeli Sophie Turner (@sophiet)

Sophie je u The Late Late Showu kod Jamesa Cordena opisala taj trenutak, nakon što je objasnila koliki je zapravo Justinov fan, piše MTV. Naime, kad je bila u srednjoj školi, bila je toliko zaljubljena u njega da joj je mama za prolazak na ispitu kao poklon darovala kartonsku verziju nje i Justina u prirodnoj veličini. Da...

Jako neugodan prvi susret

via GIPHY

E, a ovako je izgledao njihov prvi susret uživo. Sophie je s Joeom bila u kući njegovih prijatelja, a ondje je u tom trenutku bio i Justin. Bio je na masaži kad je Sophie upala u sobu i upoznala se s njim, a zatim se na pet minuta zatvorila i samo plakala od sreće. Nakon toga je došao Joe i predstavio je Justinu kao svoju djevojku, a ona je na to samo napravila jako neugodnu i čudnu grimasu. Odglumila ju je u videu koji možete pogledati ovdje dolje:

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve