Prvi 1287 pregleda 03. rujna 2019.

Ove brutalne adidas tenisice inspirirane su 90-ima

PR članak

Model sadrži sada već kultnu adiPRENE tehnologiju, a napredni dizajn je u središtu novo-osmišljene estetike.

Iz svoje bogate arhive adidas Originals izvukao je inspiraciju za stvaranje novog svevremenskog modela tenisica: OZWEEGO. Nadahnuti 90-im godinama prošlog stoljeća, novi model je nastalo kao modernizirana verzija tenisica koje su obilježile spomenuto razdoblje, uz estetiku namijenjenu današnjim kupcima.

 | Autor: PR članak PR članak

Futuristički dizajn kultnih tenisica

Modelu OZWEEGO 3, koji je 1998. godine osvajao svijet svojom lakoćom i udobnošću materijala, sada je pridodan futuristički dizajn s prepoznatljivim linijama i prozirnim potplatima.

 | Autor: PR članak PR članak

Model tenisica koristi već tradicionalnu, za adidas karakterističnu adiPRENE tehnologiju, koja iznova nadahnjuje moderne dizajnere. Izvor ponosa i simbol tehnoloških inovacija u industriji obuće tijekom 90-ih. adiPRENE donosi bogata iskustva prošlosti za maksimalnu udobnost u sadašnjosti.

 | Autor: PR članak PR članak

OZWEEGO tenisice nastale su u stalnoj potrazi za boljim rješenjima i predstavljaju ne samo duh novih generacija inovatora, nego i uvijek nadahnuti adidas Originals dizajn. Inspirirani prošlošću: OZWEEGO tenisice dostupne su od 8. kolovoza 2019. u adidas shopovima, The Athlete's Foot, NOSS i Buzz dućanima.

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar MARIA12345

    MARIA12345

    Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura ... prikaži još!
  • mala_loodacha

    jako su cool!