Prvi 1967 pregleda 04. veljače 2019.

Ove priče o ukletim kućama su jezivije od svih horora

gorny.slonsk.polska.swiat/instagram

Uklete kuće jedna su od najvećih inspiracija za snimanje horor filmova, a mi smo pronašli nekoliko čije će vas priče zastrašiti (jedna je i u Hrvatskoj)

1. Franklin Castle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Franklin Castle was one of the first houses that I posted when I started this instagram last December, but I am sharing it again for several reasons. Firstly, I only had about fifty followers back then (I have a few more now), but secondly, I love this house. Besides the fact that it is reportedly super haunted, it's also a gorgeous Queen Anne. Houses rarely get more dramatic than this. I've included my comments about the history of the house as the last photo and a straight on photo as well as a side view (somewhat obstructed by trees but it helps give a sense of how far back it goes). For years the house was relatively vacant but it seems like some activity (of the human kind, I can't speak to the paranormal kind) is happening with the property. I'd probably consider donating a kidney if it would get me inside this place. 👻👻👻

Objavu dijeli American Castles (@americancastles)

Ova kuća nalazi se u američkoj saveznoj državi Ohio, a priča iza nje prilično je zastrašujuća. Legende koje kruže o ovom navodno ukletom dvorcu su uglavnom povezane s misterioznim smrtima članova obitelji Tiedemann, a ondje su, priča se, pronađene kosti djece, dogodilo se ubojstvo sjekirom i još koješta, piše Country Living. Danas s vanjske strane stoji natpis 'privatno vlasništvo'. Iako, ne znamo tko bi se uopće usudio ući unutra...

2. The Villisca house

U ovoj kući živjeli su Sarah i Josiah Moore, koji su brutalno ubijeni tijekom noći 10. lipnja 1912. godine. Njihovo četvero djece i njihovo dvoje prijatelja, koji su prespavali kod njih, također su ubijeni, a ubojstvo je do današnjih dana ostalo misterij. Ovu se kuću smatra jednom od najstrašnijih u Iowi, a postala je toliko velika atrakcija da ljudi plaćaju i više od 400 dolara da prespavaju ondje jednu noć, piše House Beautiful. "Ipak, spavanja su obično prekinuta dječjim vriskovima, padajućim lampama, pomicanjem ili letenjem pokućstva", piše na službenoj stranici ove kuće. Brrrr...

3. The Sallie House

Ovo je jedna od onih kuća čiju priču znaju svi u Americi, a nazivaju je jednom od najukletijih mjesta u zemlji. U njoj je jednom živio liječnik, koji je ondje provodio operacije. Međutim, tijekom jedne umrla je djevojčica imena Sallie, a njezin duh otada navodno živi u kući. Kad se nova obitelj doselila u kuću 90-ih, duh djevojčice navodno se počeo ponašati čudno, bacao im je slike, igračke i uređaje po stanu, ali kad su pozvali stručnjaka za duhove, obitelj je saznala da se uopće ne radi o duhu djevojčice, već o duhu sredovječne žene koja radi sve te nepodopštine. O kome god se radilo, ovo je zastrašujuće mjesto!

4. Kuća duhova u Škrinjarima

 | Autor: Damir Spehar/PIXSELL Damir Spehar/PIXSELL

Ovo je jedina od kuća na popisu koja se nalazi jako blizu nas! U Škrinjarima pored Vrbovca. U blizini ove najpoznatije uklete kuće i u njezinoj unutrašnjosti mnogi prijavljuju da se čuje jecanje djeteta, a taj plač navodno dolazi iz bunara u kojem se utopila djevojčica koja je ondje živjela sa svojom obitelji, piše 24sata.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    auuuuuu :O