Prvi 1569 pregleda 18. srpnja 2022.

Ove JoomBoosove pjesme obožavaju milijuni!

screenshot/youtube

Nije tajna da je JoomBoos YouTube kanal riznica genijalnih glazbenih hitova. To najviše pokazuju brojke koje, na gotovo svakoj pjesmi, prelaze milijun (čak i nekoliko milijuna) ili su mu jako blizu, ali i komentari obožavatelja čije oduševljenje raste sa svakom pjesmom

Osim po najkvalitetnijem originalnom sadržaju i suradnji s najboljim influencerima iz Hrvatske i regije, JoomBoos je poznat i po stvaranju izvanrednih pjesama čiji pregledi na YouTubeu redovito prelaze milijun. Ono što, također, govori o kvaliteti naših pjesama su i komentari na društvenim mrežama u kojima vrlo često možemo vidjeti i kako je nečija baka oduševljena pjesmom ili kako nečiji mlađi brat ili sestra najviše plešu na pjesme koje su nastale u suradnji s nama.

JoomBoosovi hitovi xniks2x, BQL-a, Š-a, Barbi Afrike, Hiljsona Mandele i mnogih drugih slušaju se i danas. A upravo zato što su ove pjesme toliko legendarne, odlučili smo napraviti jedan mali 'walk down memory lane' i prisjetiti se svih njih. Sigurni smo da ćete uživati! 
 

Barbi Afrika - Vozi

Jedna od najpoznatijih TikTokerica u regiji, Barbi Afrika, svojim hitom 'Vozi', svima koji ga poslušaju, poručuje da samo 'voze' dalje jer svi u sebi imamo ono što nam daje snagu i što nas u životu pokreće. 'Vozi' je na JoomBoosu preslušalo više od četiri milijuna obožavatelja koji su svoje oduševljenje pokazali u komentarima. 

"Ovo me je potaknulo da se borim u životu", "Prelijepo, ja plačem", "Od početka sam znala da si ti jedna osoba koja ima samopouzdanje u sebe i osoba koja ne odustaje. Ponosna sam na tebe", samo su neki od komentara ispod spota koji je sniman na zanimljivim lokacijama, a koji pjesmu čini pravim ljetnim hitom.

BQL - Ulala 

Braća Anej i Rok Piletič svojim hitom 'Ulala' zatvorili su dugo i toplo ljeto 2021. godine, ali su, također, svojim spotom prikazali ljubavnu priču Aneja i njegove zaručnice Ize koja mu je ubrzo postala supruga.


'Ulala' je oduševila gotovo dva i pol milijuna obožavatelja, ali i Anejevu i Rokovu kolegicu, glazbenicu Niku Zorjan, koja je, u komentarima, rekla kako je ovo najzabavnija pjesma ikada.

Xniks2x - Sama 

Prvi singl naše youtuberice Nike Pavičić, poznatije kao Xniks2x, ubrzo nakon objave pomeo je svu konkurenciju te je više od tjedan dana bio u YouTube trendingu. Pjesma 'Sama' izašla je prije dvije godine, a do sada je prikupila gotovo tri milijuna pregleda. 

Spot za pjesmu sama napravljen je na najvišoj razini i u njega je uloženo mnogo truda, a uz Niku i JoomBoosove influencere, u spotu se pojavljuju i brojni JoomBoos prijatelji, od Lorin Nukić do Pavea Eleza.

Hiljson Mandela x Républika x Š x Luce - Crveno bijelo plava

Ova JoomBoosova milijunska himna bila je pravi hit za vrijeme nogometnog prvenstva, ali se sluša i danas što pokazuje gotovo milijun pregleda na YouTubeu. 'Crveno bijelo plava' nastala je u suradnji hrvatskog repera Hiljsona Mandele i pobjednika druge sezone JoomBoosova Rap Campa - Karla Kreša, poznatijeg kao Š. 

Sigurni smo da se, svatko tko posluša ovu pjesmu, osjeća kao da je na utakmici na kojoj Hrvatska uvjerljivo pobjeđuje.

JoomBoos - Mili 

Ovom pjesmom slavimo milijun pretplatnika na našem YouTube kanalu i, iako još nije niti izašla, sigurno smo da će vas apsolutno oduševiti. Na snimanju spota sudjelovali su svi naši influenceri, a već po samom teaseru za pjesmu možete vidjeti kako je snimanje bilo jako zabavno! 

'Mili' na naš YouTube kanal stiže u petak, 22. srpnja u 12 sati i jedva čekamo da vidite što smo vam pripremili!

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?