Prvi 4023 pregleda 17. srpnja 2022.

Ove poljupce iz serija i filmova svi pamtimo!

screenshot/youtube/canva

Malo koji trenutak u nekom filmu ili seriji nas toliko oduševi kao onaj kada se naši omiljeni likovi, nakon puno napetih trenutaka, napokon poljube i jedno drugome priznaju svoje osjećaje. Upravo zato smo izdvojili pet poljubaca iz filmova i serija koji su ušli u povijest i koje ćemo svi pamtiti

Ross i Rachel - 'Prijatelji'

Jedan od najpopularnijih poljubaca u televizijskoj povijesti bio je onaj Ross i Rachel iz serije 'Prijatelji'. Ovaj poljubac dogodio se u sedmoj epizodi druge sezone kada su Ross i Rachel jedno drugome napokon priznali svoje osjećaje koje su dugo držali u sebi.

Baby i Johnny - 'Prljavi ples'

Kemija između Baby i Johnnyja u 'Prljavom plesu' bila je apsolutno nemjerljiva pa niti ne čudi da se o njihovom prvom poljupcu priča i više od trideset godina nakon što se on dogodio. 

Damon i Elena - 'Vampirski dnevnici'

Iako poljubac koji se između Elene i Damona dogodio u trećoj sezoni ove serije nije njihov prvi poljubac, definitivno je 'podigao puno prašine'. Naime, taj je poljubac označio kraj Elenine veze s Damonovim bratom Stefanom, a radnju serije okrenuo je u sasvim drugom smjeru.

Allie i Noah - 'Bilježnica'

Jedan od najomiljenijih romantičnih filmova 21. stoljeća, zasigurno je 'Bilježnica', a scena koju svi najviše pamtimo je strastveni poljubac na kiši Noahe i Allie nakon što su shvatili da između njih još uvijek ima ljubavi.

Elena i Noah - 'The Outsiders'

JoomBoosova teen serija 'The Outsiders' osvojila je srca gledatelja koji jedva čekaju vidjeti kako će se rasplesti ljubavne zavrzlame između likova, osobito Noah i Elene. Dodatnu napetost pojačao je Noahin i Elenin poljubac u petoj epizodi.

Koji televizijski poljubac vi najviše pamtite?

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?