Prvi 6519 pregleda 13. rujna 2022.

Ove stolice-lijes idealne su za sve koji 'umiru' na poslu

designboom/twitter

Ako vam je posao toliko naporan da imate osjećaj da 'umirete' na poslu, onda su ove, pomalo morbidne, stolice baš za vas

Svima nam se na poslu hrpu puta dogodilo da imamo tako loš dan da smo jednostavno imali osjećaj da ćemo tamo ostaviti svoj život. Tako su se sigurno osjećali i tvorci stolica u obliku lijesa koje su u kratkom vremenu prilično nasmijale sve, ali nam i dale povoda za razmišljanje. 

Kako piše Sad and Useless, ove stolice su najvjerojatnije dizajnirane kako bi odaslale poruku o tome kako se većina nas uglavnom 'ubija' na poslu.

Također, ovakav dizajn možemo shvatiti i kao poticaj da promislimo o tome s koliko godina ćemo ići u mirovinu i hoće li razne mjere naših država još samo povisiti dobnu granicu odlaska u mirovinu.

Ove stolice ne izgledaju niti malo udobno, ali nam baš tom neudobnošću (ali i morbidnim izgledom) pokazuju da je vrijeme da zaista počnemo cijeniti svoj život izvan posla - svoju obitelj, prijatelje, prirodu, kućne ljubimce jer je to ono što naš život čini zaista ispunjeni i sretnim. 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?