Prvi 305 pregleda 04. siječnja 2023.

Ove tri premijere će začiniti 'najduži' mjesec u godini

PR

Siječanj će biti sve samo ne monoton zahvaljujući uzbudljivim premijeram novih sezona i serija na Pickbox TV kanalu.

Tri fenomenalne serije kreću s emitiranjem na Pickbox TV kanalu s početkom nove godine. Od siječnja, očekuju vas čak tri premijere - druga sezona norveške detektivske krimi serije Wisting (Wisting), druga sezona BBC-jeve krimi serije Sve njezine tajne (The Secrets She Keeps) i sasvim nova irska krimi serija Iskupljenje (Redemption).

Ovo je sve što trebate znati o novim premijerama!

Wisting – druga sezona norveškog hita

 | Autor: PR PR

Od 9. siječnja, od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat gledajte novu sezonu norveške krimi serije Wisting. Radnja se temelji na dvije knjige Liera Horsta, The Caveman i The Hunting Dogs. Priča prati detektiva FBI-a, sa sjedištem u New Yorku, po imenu glavni inspektor William Wisting. On je u potrazi za ozloglašenim serijskim ubojicom.

 | Autor: PR PR

Nakon što je među smrekama na farmi pronađeno tijelo, detektiv William Wisting otkrije da je riječ o novoj žrtvi traženoga serijskog ubojice iz Amerike. Uskoro se sam Wisting nađe pod sumnjom kada ga pojedinosti jednoga starog slučaja počnu proganjati, a njegova kći, novinarka, prati priču koja će je dovesti na ubojičin put.

Sve njezine tajne – druga sezona BBC-jevog krimića

 | Autor: PR PR

Od 23. siječnja, od ponedjeljka do petka u 21h gledajte novu, drugu sezonu BBC-jeve krimi serije Sve njezine tajne. Okarakterizirana kao psihološki triler, fantastična druga sezona donosi nove tajne. Naime, postoji nešto što muči Meghan o čemu će gledatelji saznati više kako sezona bude odmicala ponovno prateći njezina sjećanja.

 | Autor: PR PR

U međuvremenu, podcaster počinje istraživati Agathin slučaj dok ona služi kaznu u zatvoru. Priča se da Agatha skriva još jednu tajnu… Jedno je sigurno, životi obiju žena još će se više zaplesti na bizarne i zanosne načine.

Iskupljenje - nova irska krimi serija

 | Autor: PR PR

Od 30. siječnja u 21h, od ponedjeljka do petka, gledajte novu irsku krimi seriju Iskupljenje.

U središtu priče je detektivka Colette Cunningham (Paula Malcomson) - ona radi u Liverpoolu, nepokolebljiva je i vrlo cijenjena u policijskim krugovima.

 | Autor: PR PR

Nakon što je u Dublinu pronađeno tijelo mlade žene, Colette prima poziv i shvaća da je riječ o njenoj kćeri s kojom nije bila u kontaktu 20 godina. Vraća se u Dublin kako bi otkrila što se dogodilo. Ako je iznevjerila svoju kćer u životu, Colette je odlučna sada učiniti sve kako treba – no, je li spremna na ono što će otkriti?

U 2023. zakoračite uz fantastične krimi serije, a svakodnevni raspored emitiranja pronađite ovdje!

Tvoja reakcija?