Prvi 5108 pregleda 24. travnja 2021.

Ovi horoskopski parovi ne mogu ostvariti ljubavnu vezu

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Često čujemo rečenicu kako se suprotnosti ne privlače i ne mogu uspjeti. Ovoga puta je Elite Daily to objasnio kroz 6 parova horoskopskih znakova koji ne mogu uspjeti i održati ljubavni odnos. Pogledajte o kojim znakovima je riječ!

Ovan i Riba

Ovaj horoskopski par je nespojiv jer se kroz život kreću drugačijim tempom. Kad je u pitanju ljuba, Ovan brzo plane i zaljubi se. Sve želi ubrzati, a nesigurna Riba voli ići korak po korak. Iako između njih brzo nastane strast, kad je pitanje ljubav, tu nastaje problem.

Jarac i Blizanac

 | Autor: Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Spajanje Blizanca i Jarca je kao da pokušate spojiti nebo i zemlju. Za njihov odnos je potrebno mnogo truda i rada. Blizanci slijede i vode se svojom znatiželjom gdje god se kreću. Oni su znatiželjni, impulzivni i svoji. Jarčevi su sigurniji znak koji odabere jedan cilj i njega se drži. Ovi znakovi gledaju na život drugačiji i tu se razilaze.

Rak i Vodenjak

Kad se spoje najemotivniji znak i onaj koji ne voli pokazivati emocije, zna se da bi odnos mogao biti turbulentan. Vodenjak je znak koji ne voli emotivnu dramu i drži se samo svoje logike, a Rak je veliki emotivac iz kojeg pršte osjećaji. Iako jedan drugome mogu pružiti ono što drugi nema, za to treba proći dugačak put pun strpljenja.

Bik i Lav

 | Autor: Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Lav i Bik imaju jedan drugom puno za dati, ali samo ako mogu priječi preko svojih ega. Lav je topao i odan, a Bik obiteljski orijentiran. Oboje teže dugim stazama, ali je to često komplicirano jer su oboje tvrdoglavi.

Djevica i Vaga

Vaga u svom životu teži miru i harmoniji do te mjere da će učiniti sve da izbjegne konflikt. Djevica je poznata po tome što je direktna i nema 'dlake na jeziku'. Iako se ne vole svađati, Vage se u slučaju ovakve komunikacije vole isključiti i distancirati. Djevice na to 'polude' jer imaju osjećaj da ih se ne sluša.

Škorpion i Strijelac

Ovi horoskopski znakovi se nikako ne mogu složiti. Škorpion traži stabilnost i privrženost kako bi prema nekome mogao razviti povjerenje, a Strijelac voli svoju neovisnost i ne želi da ga se kontrolira. Međusobno si izazivaju najveće strahove vezane u vize i dublje osjećaje pa se toliko jedan drugom ne otvaraju.

Iako je to izazovno, možda ipak svi mogu izgladiti odnose i povezati se!

 

Izvor: Elite Daily

 

 

 | Autor: joomboos joomboos

Tvoja reakcija?