Prvi 3298 pregleda 09. studenoga 2022.

Ovi horoskopski znakovi se stalno ponašaju kao djeca

canva

Svi već znaju da broj godina često nema nikakve veze s emotivnom zrelošću neke osobe i da ta zrelost ovisi o puno faktora. Čini se da je jedan od tih faktora i horoskopski znak neke osobe pa smo s vama odlučili podijeliti neke činjenice o osobama koje pripadaju onim horoskopskim znakovima koje se smatra prilično nezrelima

Blizanci

S obzirom na to da se sam naziv ovog horoskopskog znaka odnosi na dvije osobe, osoba rođena u znaku blizanaca često ima dva lica, odnosno dvije osobnosti koje 'mijenja' i pokazuje ovisno o situaciji u kojoj se nalazi i osobama u čijoj je blizini.

No, kako piše Bustle, to nužno ne znači ništa loše već takva osobnost mnogim blizancima pomaže da neku situaciju sagledaju iz više kuteva i pokušaju iz nje izvući najbolje moguće. 

via GIPHY

Također, blizanci ne vole ništa shvaćati previše ozbiljno i upravo zato ih mnogi često smatraju nezrelima i nedovoljno sposobnima da budu ozbiljni. 

Rak 

Rak je vrlo osjetljiv horoskopski znak i često mu se dogodi da njegove emocije preuzmu potpunu kontrolu nad njime što rezultira potpunim kaosom i ponašanjem koje će mnogi u njegovoj okolini smatrati prilično nezrelim.

via GIPHY

Također, rakovi su vrlo pasivno-agresivne osobe i ignoriranje svih oko sebe jer smatraju da im je netko načinio neku nepravdu umjesto da problem riješe razgovorom, im nikako ne ide u prilog kada je u pitanju 'etiketa' nezrelosti. 

Lav

Lav je jedan od onih horoskopskih znakova koji ništa, pa niti sebe, ne shvaćaju ozbiljno. On obožava kada ga drugi tetoše i brinu o njemu kao da je dijete. Naravno, lav će često tu brigu i ljubav uzvratiti, ali osobama u njegovoj okolini vrlo brzo postane zamorno toliko pažnje posvećivati samo jednoj osobi. 

via GIPHY

Također, lav kao vatreni znak često burno reagira u situacijama za koje smatra da ga ugrožavaju pa ga, oni koji se tada nađu u njegovoj blizini, baš i ne mogu smatrati racionalnom osobom. 

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

 | Autor:

Tvoja reakcija?