Prvi 3764 pregleda 09. svibnja 2022.

Ovi horoskopski znakovi su srodna duša škorpionu

reuters/pixsell/CANVA

Već je opće poznata stvar da se Škorpiona smatra jednim od najsuosjećajnijih i najromantičnijih horoskopskih znakova pa se samim time rijetko tko se može nazvati njegovom srodnom dušom, a da bi znali tko onda može biti škorpionova srodna duša, pobrinuo se horoskop. Evo odgovora!

Bik

Škorpion i bik se na horoskopskom kalendaru nalaze točno jedan prekoputa drugog što znači da se po mnogočemu razlikuju, a to ih zapravo čini idealnima jedno za drugo jer se tim različitostima savršeno nadopunjuju. Također, ova dva znaka mogu puno naučiti jedan od drugoga.

via GIPHY

Naprimjer, bik će škorpionu pomoći da malo 'omekša', odnosno da postane suosjećajniji, a škorpion će bika naučiti kako da se zauzme za sebe. 

Rak

I škorpion i rak su vodeni znakovi pa samim time jako dobro razumiju emocije i način razmišljanja svog partnera. Razumijevanje koje imaju jedno za drugo će ih ohrabriti da pokažu svoje pravo 'ja' i da ne skrivaju svoje osjećaje zbog straha od osude.

via GIPHY

Djevica

Djevica i škorpion idealan su par jer škorpion svojom stabilnom emocionalnom stranom djevicu može ohrabriti na to da se više vodi srcem i intuicijom. Djevica će, s druge strane, svojim komunikacijskim vještinama ohrabriti škorpiona da iskomunicira svoje misli na najbolji mogući način. 

via GIPHY

Jarac

Jarac i škorpion dva su prilično cinična horoskopska znaka, jako cijene crni humor te obožavaju voditi duboke, psihološke razgovore o pomalo 'edgy' temama. Upravo zato ova dva znaka idealna su jedno za drugo jer znaju da, bez ikakve osude, mogu razgovarati o svemu.

via GIPHY

Također, savršeno se nadopunjuju jer škorpion potiče jarca da pokaže svoju emocionalnu stranu, a jarac potiče škorpiona da dođe u dodir sa svojom logičnom stranom. 

Ribe

Škorpion i ribe, kao vodeni znakovi, su vrlo emocionalno inteligentni pa će njihova veza biti ispunjena ljubavlju i međusobnim poštovanjem.

via GIPHY

Sanjive ribe pokazat će škorpionu jednu sasvim novu dimenziju života, a škorpion će ih ipak držati malo prizemljenima kako se ne bi izgubile u svojim snovima. 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?