Prvi 764 pregleda 04. rujna 2021.

Ovi super filmovi u rujnu dolaze na Netflix

screenshot/youtube/canva

Jesen nam je sve bliže i mnogi su već počeli pripremati dekice, smišljati recepte za comfort food, ali i praviti listu filmova i serija koje će bingeati kada vani zahladi. Ako ti spadaš u tu skupinu koja već naveliko radi popis, mi ćemo ti malo olakšati jer donosimo šest filmova koji u rujnu dolaze na Netflix

Ako te malo hvata depra zbog toga što se ljeto bliži kraju, donosimo ti super vijest koja bi te mogla razveseliti. Naime, Netflix nas je za rujan odlučio počastiti nekim novim super filmovima iz vlastite produkcije, piše Popsugar. Ovdje će se naći za svakoga ponešto; od romantičnih komedija, mračnih drama pa sve do hororaca koji će nas pripremiti za Halloween sezonu. 

Pogledaj što nas sve očekuje: 

1. Afterlife of the Party

U ovoj, pomalo mračnoj, romantičnoj komediji partijanerica Cassie će, nakon što je umrla na zaista šašav način, biti vraćena u zemaljski život i tako dobiti šansu da ispravi sve ono pogrešno što je učinila dok je zaista bila živa. 

Ova komedija stigla je na Netflix 2. rujna.

2. Kate

Ovaj napeti triler prati plaćenu bojicu Kate koja, nakon što shvati da je otrovana i da joj preostaje samo 24 sata života, kreće u potragu za svojim neprijateljima kako bi im se osvetila.

Ovaj triler stigao je na Netflix 3. rujna.

3. Nightbooks

Ovaj zabavni, obiteljski triler snimljen je po istoimenoj knjizi J. A. White, a njegova radnja prati dječaka i djevojčicu koji su zarobljeni u stanu pokvarene vještice i koji svaku noć moraju ispričati jednu strašnu priču da bi ostali živi. 

Ovaj film na Netflixu možemo gledati od 15. rujna. 

4. Intrusion

Nakon što se bračni par preseli u mali grad, provala u njihov dom počinje buditi sumnju u to da osobe oko njih zapravo i nisu one kojima se predstavljaju.

Ovaj triler na Netflix stiže 22. rujna.

5. The Starling

U ovoj komičnoj drami pratimo bračni par koji je iskusio teškoće, ali s posljedicama tih teškoća odlučili su snositi svatko na svoj, uvrnut, način. 

Ovaj film na Netflixu možemo gledati od 24. rujna.

6. Sounds Like Love

Ova španjolska romantična komedija usredotočena je na Macu, djevojku koja traži podršku svojih prijateljica nakon što se njezin bivši dečko, koji joj je slomio srce, iznenada vrati u Madrid.

Ova komedija na Netflix stiže 29. rujna.

Vjerujemo da ti sada, zbog ovakvih naslova, nije žao što dani postaju sve kraći i hladniji! Barem nešto za utjehu.

 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

POGLEDAJTE VIDEO DANA:

Tvoja reakcija?