Prvi 4724 pregleda 06. siječnja 2022.

Ovih 10 modela vjenčanica su najveći hit ove godine

vesna sposa/instagram

Buduće mladenke pozor, ovo bi vas moglo jako zanimati. Stigli su nam novi trendovi svadbenih haljina i odijela koji izgledaju bolje nego ikada. Ako si buduća mladenka, evo ti inspiracije!

Odijela i odvojeni dijelovi outfita

Svadbena odijela i odvojeni dijelovi su se vratili i izgledaju bolje nego ikad! Većina mladenki je oduševljenja što je netradicionalna odjeća i dalje u modi pa sve one djevojke koje se pripremaju za vjenčanje imaju opciju, umjesto klasične haljine, odabrati jedno lijepo odijelo, piše Brides.

Seksi prorezi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lihi Hod Bridal (@lihihod)

Ove kombinacije ruše sva pravila - prorezi, praznine i dijelovi koji pokazuju kožu još su jedan detalj koji najpoznatiji dizajneri vjenčanica nisu zaboravili. U ovim haljinama će mladenke pomaknuti sve granice svadbenog odijevanja!

Šarene nijanse

Kršite pravila, na svoj način! To je upravo ono što su dizajneri htjeli postići ove sezone, posebno oni koji su pri izradi svojih komada prigrlili šarene tkanine.

Četvrtasti izrezi

Dekolte haljine jedna je od najvažnijih komponenti vjenčanice, iako ga mladenke često zanemaruju. Srećom, ovosezonske kolekcije posebno su obratile pažnju na ovaj detalj dizajna i napravile haljine s četvrtastim izrezom koji izgleda baš WOW!

Rub koji je na jednoj strani duži

Ovaj dizajn haljina je popularan već nekoliko sezona, ali svaki put se vraća u nekom novom obliku. Vraća se i 2022. godine i to u punom sjaju, jer haljine koje je već moguće vidjeti izgledaju kao iz bajke.

Volani s volumenom

Ništa bolje ne predstavlja vjenčanicu od - wow volana. Pojavljuju se na bezbroj haljina i vode se pravilom "što raskošnije to bolje". I ove godine će mladenke nositi vjenčanice s volanima, ali one ekstra volumena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marchesa (@marchesafashion)

Visoki ovratnik

Vjenčanice visokog ovratnika bile su popularne i u prethodnoj godini, a čini se da ih se mladenke neće 'riješiti' ni u godini pred nama. Nosile su ih i poznate zvijezde, a zadnju za koju znamo je Paris Hilton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

'Puff' rukavi

Oni koji su gledali 'Bridgerton' bit će oduševljeni ovim trendom jer vjenčanice ovoga stila vraćaju nas u neke romantične, prošle dane, kad su dame plesale na balovima u haljinama sličnog izgleda...

Zvonoliki volani

U ovakvim haljinama svaka djevojka će se osjećati kao princeza! Vjenčanice sa zvonolikim rukavima čiji rubovi malo 'padaju' izgledaju baš čarobno.

Vjenčanice s korzetima

Korzeti su u posljednje vrijeme postali jako popularni i djevojke ih kombiniraju s različitim stilovima pa čak nose i vjenčanice s korzetima. Oni im oblikuju tijelo i daju svadbenom stylingu sasvim novi look!

Teško se odlučiti koji je najljepši od ovih lookova jer su svi baš očaravajući. I zato je na budućim mladenkama da dobro razmisle što im se najviše sviđa i odaberu nešto baš u svom stilu!

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?