Prvi 997 pregleda 29. prosinca 2018.

Ovih 5 koraka učinit će čudo za tebe!

fashiongalsz/instagram

Pored svih obaveza, najčešće zaboravimo na najvažnije- same sebe. Nova godina je idealno vrijeme da okreneš novu stranicu i započneš je kao nova, sretnija osoba.

Danas svi znaju što je najbolje za drugog. Svi dijele savjete koliko i što je najbolje jesti, koliko spavati, kako izgledati. Svi imaju velika očekivanja: obitelj, profesori, prijatelji... Pritisak je velik i jako se lako izgubiti u moru svih tih informacija i popustiti pod pritiskom. Svaka osoba je drukčija stoga svatko za sebe treba znati što je najbolje. Umjesto da se poklekneš pred svim tim zahtjevima, počni osluškivati svoje želje, a ne što drugi žele. Naravno, najlakše je pričati, ali treba to i učiniti. Popsugar donosi savjete kako ćeš se u pet koraka osjećati odlično u svojoj koži.

1. Cijeni svoje tijelo

Umjesto da si ogorčen svojim tijelom jer nije točno onako kako misliš da bi trebalo biti, budi zahvalan na svemu što ti ono omogućuje! Ej, pa možeš trčati, penjati se, plesati, a ako i ne možeš neke od ovih stvari, na kraju krajeva, održava te živim. Ne zaboravi svaki dan biti zahvalan na tome. Napiši zahvalu tijelu, ono to zaslužuje!

 | Autor: Pixabay Pixabay

2. Promijeni svoje ponašanje

Možda zvuči kao klišej, ali zaista si ti taj koji odlučuje o svojoj budućnosti. Na tebi je odluka želiš li slijediti norme i raditi protiv sebe ili naučiti ići svojim putem i voljeti se. Razmisli i drži se svoje odluke. Ti si taj koji ima kontrolu.

3. Ojačaj um

Ako se želiš dobro osjećati u svojem tijelu, najprije moraš početi od uma. Um je taj koji gospodari svime, ali ne zaboravi da ti gospodariš umom. Zato izbjegavaj crne misli jer njima ne možeš postići ništa dobro. Postoje razne vježbe za um kao što su joga, meditacija, a ponekad je dovoljno samo se malo odmaknuti od tehnologije. 

 | Autor: Pixabay Pixabay

4. Okruži se pozitivnim ljudima

Iako su ti možda prijatelji, neki ljudi zaista crpe energiju. Pesimistični su i svaku vijest uspiju pretvoriti u nešto loše. Ako nisi dovoljno jak da tvoja pozitivna energija djeluje na njihovu negativnu, bolje se odmaknuti i čuvati svoj pozitivan duh. 

5. Nabaci široki osmijeh!

Nikada ne podcjenjus snagu osmIjeha! I ako ti nije baš do smijanja, nasmij se. Kada se nasmiješimo, šaljemo sretne signale natrag u mozak. To zauzvrat aktivira naše hormone sreće koji nas na kraju stvarno čine sretnima. 

 | Autor: Pixabay Pixabay

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ovo je definitivno točno, treba maknut toksične ljude!!
  • mala_loodacha

    ups mislila sam da odgovaram na kviz hihi