Prvi 3580 pregleda 10. svibnja 2024.

Ovih 6 serija i filmova će u svibnju biti hit na Netflixu

bridgertonnetflix/Instagram

Novi naslovi koje se u svibnju definitivno isplati pogledati na Netflixu

'A Man in Full' (od 2. svibnja 2024.) 

Drama u Atlanti: Kada se carstvo nekretninskog mogula Charlieja Crokera (Jeff Daniels) počne raspadati, on mora braniti sve što mu je drago od onih koji ga žele srušiti. Njegov cilj: želi se vratiti na vrh, bez obzira na cijenu. David E. Kelley i oskarovka Regina King stoje iza serije od šest dijelova. Priča je temeljena na bestseleru 'A Man in Full' Toma Wolfea, a glumi i Tom Pelphrey, suprug Kaley Cuoco, piše miss7.

'Bodkin' (od 9. svibnja 2024.) 

Mračno, uvrnuto i pomalo smiješno: u jednom irskom gradu podcasteri istražuju nestanak troje ljudi. Pritom nenamjerno otkrivaju neke dobro čuvane tajne. A budući da se sve odvija u Irskoj, crni humor i cionizam su na dnevnom redu. Da odmah razjasnimo misterij naslova: „Bodkin“ je specifičan oblik vrha strijele koji čak može probiti oklop, a i mjesto je u ovoj seriji. Glumi Will Forte ('Saturday Night Live'). Iza 'Bodkina' stoji Higher Ground, produkcijska kuća Michelle i Baracka Obame.

'Bridgerton' (od 16. svibnja 2024.)

Polin, tj. Penelope Featherington i Colin Bridgerton, u fokusu su treće sezone 'Bridgertona'. Očekujemo romantiku i dramu – i još malo drame. Naime, ovoga puta ne samo da Penelope želi otići među mladence, nego i Colin u prvom traileru pokazuje potpuno neutemeljene znakove ljubomore.

'Atlas' (od 24. svibnja 2024.) 

Nakon 'Majke', Jennifer Lopez kreće u još jedan pohod u akcijske vode: u 'Atlasu' JLo glumi briljantnu, ali ćudljivu analitičarku  podataka Atlas Shepherd, koja se mora suočiti s umjetnom inteligencijom koju općenito prezire: trebala bi uhvatiti robota!  Hvatanje robota ne uspijeva u prvom pokušaju. Kako bi spasila sebe i ostatak svijeta, Atlas mora vjerovati ovoj sumnjivoj umjetnoj inteligenciji - a to joj nije lako, jer ona i robot imaju sličnu prošlost.

'Geek Girl' (30. svibnja 2024.)

Harriet Manners ima 15 godina, živi u Engleskoj i nije baš popularna djevojka u školi. Sve do trenutka kad je potpuno neočekivano otkriva londonska agencija za modele - i to stvara puno problema mladoj ženi koja inače ima problema sa socijalizacijom. Mora naučiti puno o sebi i svijetu oko sebe kako bi znala što je doista važno. 

'A Part of You' (31. svibnja 2024.) 

Drama o odrastanju iz Švedske: 17-godišnja Agnes u stalnom je natjecanju sa svojom starijom sestrom Juliom (Zara Larsson). Julia je cool, popularna je i djevojka je jednako popularnog Noela. Agnes bi voljela biti poput nje - ali kad dobije priliku, njezin se svijet okreće naglavačke i Agnes mora odlučiti kakva doista želi biti.


 

 

 

 

 

 

Tvoja reakcija?