Prvi 1095 pregleda 06. siječnja 2019.

Ovih 7 navika popravlja raspoloženje

anajohnson / instagram

Iako ne postoji instant recept za sreću, ove navike će vam možda popraviti raspoloženje u određenim trenucima

1. Nazovite osobu koja vam je draga

Neka istraživanja su pokazala kako razgovor s dragom osobom na loš dan mogu popraviti raspoloženje i malo nas razvedriti. Usput, recite toj osobi da je volite i da vam je stalo do nje. Širenjem ljubavi podižemo i razinu sreće.

2. Zapišite na čemu ste zahvalni

via GIPHY

Na dnevnoj bazi na papir stavite sve na čemu ste zahvalni. Obitelj, zdravlje, posao, partner, partnerica, lijepa riječ, sve zbog čega ste sretni, piše Huffington Post.

3. Oprostite nekome

Ako te netko povrijedio ili ti je rekao nešto ružno, pokušaj mu oprostiti. Opraštanje nas oslobađa anksioznosti i njime otpuštamo negativne misli i energiju koja nas okružuje. 

4. Dopustite si tugu i ljutnju

via GIPHY

Ništa, pa tako ni sreća, ne mogu se forsirati. Nitko nije sretan 24 sata na dan, sedam dana u tjednu, i to je sasvim okej. Kad ste tužni, dopustite si da budete tužni i isplačite se. Ako ste ljuti, dopustite si da budete ljuti i izbacite tu ljutnju iz sebe. Tek proživljavanjem emocija, pa i onih loših, možemo doći do sreće i zadovoljstva. 

5. Slušajte glazbu

Glazba dokazano popravlja raspoloženje, pa si pokušaj pustiti onu koja te uveseljava i raduje, možda će te barem malo opustiti kad se osjećaš loše.

6. Odmaknite se od društvenih mreža

via GIPHY

Barem na nekoliko sati ostavi mobitel na miru, ne pregledavaj Instagram i Facebook i opusti se bez tehnologije. 

7. Pokrenite se

Fizička aktivnost je apsolutni pokretač dobre energije. Ako se želiš riješiti stresa i osjećati se bolje, trči, vježbaj, skači, pleši!

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hvalaaa