Prvi 23569 pregleda 01. lipnja 2022.

Ovih pet horoskopskih znakova najbolje kuha!

reuters/pixsell/CANVA

Ako ste se ikada zapitali koji to horoskopski znakovi imaju najbolje kulinarske vještine i kod koga svi obožavaju doći na večeru ili ručak, nastavite čitati jer smo na YourTango pronašli odgovore!

1. Bik

Bik je jedan od onih horoskopskih znakova čija ljubav prema okusima i skladu svako jelo podiže na jednu sasvim novu razinu koja se teško može opisati riječima. Niti jedan bik svojim gostima neće poslužiti jelo s kojim nije u potpunosti zadovoljan i to ga čini savršenim kuharom, ali i odličnim domaćinom. Kada bik priprema večeru, ne postoji osoba koja odbija doći.

via GIPHY

2. Rak

Rak obožava kuhati za svoju obitelj i prijatelje. No, iako možda ne zna sve sofisticirane tehnike kuhanja, to 'neznanje' odlično prikriva tako što u rukavu ima recepte za nekoliko jela koja zna pripremiti apsolutno savršeno i koja obožavaju sve njegove drage osobe. Rak uvijek zna što skuhati za sebi drage osobe.

via GIPHY

3. Vaga

Ono što vagu čini dobrim kuharom je to što se ne boji eksperimentirati i isprobati nove okuse i tehnike kuhanja. Također, vaga voli slijediti pravila što znači da će svaki novi recept pratiti u gram i tako najnovije jelo pripremiti bez ijedne pogreške. No, ako se pogreška ipak dogodi, vaga će iz toga naučiti lekciju i svako iduće jelo pripremiti još bolje.

via GIPHY

4. Jarac

Kuhanje jarcu pomaže da se opusti i da, barem na trenutak, zaboravi na sve svoje probleme. Baš zato mu nije problem raditi kompliciranija jela jer to znači da će moći provesti puno vremena u kuhinji. Također, obožava raditi obroke u više sljedova pa pomno pazi da se njegovi gosti ne prejedu od samo jednog jela.

via GIPHY

5. Blizanci

Ono što blizanci najviše cijene kod kuhanja je to što znaju da hrana povezuje ljude i da razgovor o njoj samo poboljšava atmosferu. Također, blizanci obožavaju pripremati zdravu hranu bogatu nutrijentima, ali i onu iz različitih kultura kako bi upoznali što više raznih okusa. 

via GIPHY

Slažete li se s ovim popisom? 

A sutra na 24sata Oriđiđi YouTubeu gledajte prvu epizodu showa 'Tko mi bolje kuha?' u kojem odgovaramo na vječno pitanje - tko bolje kuha, mama ili žena, tata ili muž? Za malu dozu drame pogledajte trailer showa, a prvu epizodu gledajte sutra u 12:00 sati!

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • fahira

    Bik sam i eto istina
  • 8b13a0a705c69eb6e17cc9205ef2259419e16855

    Ja sam horoskopski znak Bik i nisam nesto pretjerano dobra kuvarica niti volim kuvati ali volim jesti hehe.Zivim sa Rakom ni on nije bas super kuvar kako opisujete taj znak.