Prvi 18 pregleda 01. srpnja 2017.

Ovo ćemo pamtiti: VidCon 2017. bio je prilično uzbudljiv

ximeponch/instagram

Bilo je čupanja, gužvi, provlačenja kroz publiku, a najzanimljiviji momenti naravno, uhvaćeni su kamerom

Kad se toliko popularnih i poznatih influencera okupi na jednome mjestu, nemoguće je izbjeću dramu, naguravanje, vriskove i gužvu. Tako je bilo i na ovogodišnjem izdanju popularnog VidCona u Kaliforniji, gdje se ponovno okupio iznimno veliki broj obožavatelja YouTube-a i YouTube kulture. Evo kojih videa ćemo se zauvijek sjećati i koji su naj momenti uhvaćeni na kameri s ovogodišnjeg video festivala!

1. Christian Burns vikao na zaštitara

Christian, koji sebe naziva Instagram modelom, vikao je na zaštitara i nazvao ga 'ružnim' i 'siromašnim'. Ovaj nemili događaj nije baš najsjajniji moment, ali je itekako donio popularnost zaštitaru Josephu Hernandezu. John Hill je na svom kanalu podijelio video ovog događaja.

2. Logan Paul sakrio 3.000 dolara pa ga publika počela pratiti i vrištati 

Iako nikome nije jasno zašto je to napravio, ovaj youtuber sakrio je par tisuća dolara na VidConu, a zatim su ga, očekivano, posvuda počeli pratiti ondje okupljeni obožavatelji. Forbes piše kako zapravo ne znaju tko je ovaj gospodin, ali novinar koji je pisao tekst i sam je rekao da je možda premlad da bi razumio današnje generacije i prepoznao današnje zvijezde.

3. Youtuberi su za nove generacije veće zvijezde od Rihanne

Iako mnogi i dalje ne vjeruju u to, youtuberi su danas za mlade i nove generacije doista zvijezde u rangu Rihanne i Rolling Stonesa. Chron piše o tome kako su bili iznenađeni kad su vidjeli koliko su okupljena djeca i fanovi 'ludjeli' za youtuberima, među kojima je posebnu pažnju dobio youtuber s kanala Exploring with Josh, no, činjenica je da je to današnja realnost.

via GIPHY

I nema ništa lošega u tome, to je samo znak da se društvo razvija i da mladi traže nove načine edukacije, zabave i razbibrige, koju su svakako pronašli na YouTube-u.

Tvoja reakcija?