Prvi 2418 pregleda 07. travnja 2019.

Ovo je 5 najopuštenijih horoskopskih znakova

haileybieber/Instagram

Iako smo svi ponekad pod stresom i napeti, neki horoskopski znakovi jednostavno su opušteniji od drugih. A ovo je pet najopuštenijih i najprilagodljivijih znakova od svih

1. Blizanci

via GIPHY

Blizanci su strašno znatiželjni i žude za novim iskustvima, zbog čega su veoma opušteni i ne boje se upustiti u avanture. Oni iz dana u dan otkrivaju svijet, a ako zapadnu u rutinu polude od dosade. Novo i nepoznato ih gura prema naprijed i život im čini uzbudljivim.

2. Strijelac

via GIPHY

Strijelci vole znati sve o svemu što se trenutno događa. Njih ne zanima prošlost i ono što je bilo, već ono u čemu mogu uživati trenutno. Oni slušaju i prilagođavaju se drugim ljudima i vole se svakome posvetiti individualno, a za njih su svaki novi dan i svaka nova osoba nova avantura.

3. Vodenjak

via GIPHY

Vodenjaci vole eksperimentirati i otkrivati nove stvari, a to ih raduje čak i ako rezultati nisu onakvi kakve su planirali u početku. Oni su prilagodljivi pojedinci i mogu se snaći u svakoj situaciji, a bili bi se sposobni prehraniti i preživjeti da se izgube usred šume.

4. Ovan

via GIPHY

Ovnovi nisu opterećeni rezultatima. Ako im nešto ne uspije, uvijek će se snaći i uvijek imaju spreman plan B koji će im pomoći da zadatak odrade do kraja. Oni su opušteni i mogu se prilagoditi svakoj, pa i naizgled bezizlaznoj situaciji.

5. Ribe

via GIPHY

Ribe mogu ono što može malo tko, oni su otvoreni prema mišljenju drugih ljudi i ako su vaši argumenti dovoljno pametni, čak mogu i promijeniti njihovo mišljenje. Nisu ograničeni i veoma su opušteni kad se nađu u nekoj naizgled napetoj situaciji. Ne boje se promjena i uvijek ih sa zadovoljstvom prihvaćaju, piše Your Tango.

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    aaa da