Prvi 2573 pregleda 21. ožujka 2021.

Ovo je 5 top frizura za dane kad vam se ne da prati kosa

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Moramo priznati da se sve često nađemo u situacijama kad večer prije važemo prati li kosu ili ne? A kad prevlada umor, ujutro nam trebaju ideje kako zakamuflirati masnu kosu u savršenu frizuru. Pronašli smo nekoliko savjeta za vaš spas u zadnji čas!

1. 'Vojničke' pletenice

Iako za njihovu izradu trebate puno snage u rukama, ove punđe vas nikad neće iznevjeriti. Ostaju čvrste cijeli dan, a savršeno kamufliraju vašu kosu.

2. Niska punđa

Osim što ćete ovom punđom sakriti masnu kosu, na jedan dan ćete postati balerina. Izrada je jednostavna pa kosu samo trebate zarolati u kuglicu i pričvrstiti gumicom ili ukosnicama.

3. Vintage frizura

Iako su prošle godine i godine otkad se ova frizura nosila, ona je i dan danas jako 'chic'. Masna kosa će tako zbog nje izgledati elegantno i vintage.

4. Kraljevska frizura

Okej, ovo je jedna od onih frizura koje možete nositi svakodnevno, ali i za posebne prilike. Samo je treba naučiti raditi, ali korak po korak i to se lako usvoji.

5. Dvije punđice

Ova preslatka frizura vraća nas u djetinjstvo kad su sve djevojčice nosile 'kečkice' s različitim ukosnicama i gumicama. Ova odraslija verzija savršena je za ležeran dan kad vam se baš i ne da prati kosa.

Koju frizuru radite prvu?

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Adikaric

    99 test vrhhhh