Prvi 1590 pregleda 13. rujna 2019.

Ovo je deset hororaca koji te sigurno neće uplašiti

warner bros
Ovo je deset hororaca koji te sigurno neće uplašiti

Filmovi za prave fanove strave i užasa. Ipak, ako su vam ovakvi filmovi već prešli u naviku, znajte da se ne morate bojati

1. Rosemary’s Baby (1968)

Ovaj film sadrži brojne zle događaje, ali i ostale note iz sotonističke prakse. No, budite sigurni da će vas jako malo preplašiti, eventualno jednom ćete poskočiti.

2. Psycho (1960)

Ako će vas prethodni film malo preplašiti, budite sigurni da zbog ovog nećete razbacati kokice po stanu.

3. The Invitation (2015)

Ovaj film je drama u pravom smislu te riječi, ali hororskih elemenata nedostaje. Pojavljuju se u tragovima kroz cijeli film. I kod ovog filma vaše kokice će biti sigurne.

4. Hellraiser (1987)

Ako si na 'ti' s uznemirujućim scenama klasičnih horor filmova, ovo je pravi odabir za tebe. Nije toliko ‘mlak’ kao prethodni filmovi, ali ni uz ovaj film nećeš morati pokrivati oči.

5. The Blair Witch Project (1999)

Film s kraja prošlog stoljeća, zaista te može prestrašiti, a može te malo i ‘pucati’ paranoja, ali skakanje od straha će i kod ovog filma izostati.

6. Hereditary (2018)

Tijekom gledanja ovog filma, možda osjetiš da strah dolazi, ali scena na kojoj ćeš ‘umrijeti od straha’ nikada se, zapravo, neće dogoditi.

7. The Blackcoat’s Daughter (2015)

Prilično hladna priča koja, čini se, više liči na malo strašniji triler nego na horor. Ako si za opušteniju varijantu horora, ovaj film je definitivno za tebe.

8. Under the Skin (2013)

Osjećat ćeš kroz cijeli film neku čudnu senzaciju, ali kada dođeš do kraja shvatiit ćeš da sve to bilo ‘fejk’. Ne moraš se bojati oko srčanog udara.

9. The Texas Chainsaw Massacre (1974)

Ovaj poluteroristični film, ako tako gledamo, zaista je strašan, ali gledajući ga više ćeš se bojati za svoj život. Očekivati neočekivano, što je odlika svakog dobrog hororca, će izostati.

10. The Silence of the Lambs (1991)

Ovo je klasični horor film, iako se i Anthony Hopkins samo malo prestrašio dok ga je snimao. S ovim filmom možeš se osjećati sigurno.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?